Δείτε μας ανήμερα τα Χριστούγεννα στις ''Μαμά -δες'' της ΕΡΤ2 με την Ζωή Κρονάκη - Μια χιονισμένη συνέντευξη

Χριστούγεννα στη Γερμανία για το «Μαμά-δες».... 

Το Μαμά-δες και η Ζωή Κρονάκη έρχονται ανήμερα τα Χριστούγεννα στις 17:00 μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ2 με ένα εορταστικό επεισόδιο γυρισμένο στο χιονισμένο Τέγκερζε, στους πρόποδες των Γερμανικών Άλπεων.

Η εκπομπή συναντάει Έλληνες γονείς που ζουν και διαπρέπουν στο διάσημο θέρετρο της Βαυαρίας.

Η Ελληνογερμανίδα τραγουδίστρια Μαριάννα Μασάδη που ενώνει με τη φωνή της Ελλάδα και Γερμανία, μιλάει για τα παιδιά της τη ζωή στη Γερμανία αλλά και για τη γνωριμία της με τον Μίκη Θεοδωράκη.

Ο Γιάννης Αραγιάννης, μετανάστευσε στη Γερμανία όταν οι γιατροί του είπαν ότι το παιδί του βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού. Σήμερα μιλάει στο μαμά-δες για την τεράστια βελτίωση στην κατάστασή του γιου του και την καθημερινότητά τους στο Τέγκερζε.

 

 

 

Η Ζωή επισκέπτεται μία ελληνική ταβέρνα που διατηρούν δύο αδέρφια από τα Τρίκαλα και σερβίρει ελληνικά εδέσματα στους Γερμανούς.

Στη στήλη Μαμά μίλα συναντάμε στη χιονισμένη Βαυαρία, την δημοσιογράφο Ειρήνη Νικολοπούλου.

Γράφει η Ειρήνη Νικολοπούλου: '' Ενα τεράστιο χιονισμένο χαμόγελο εν όψει Χριστουγέννων αγκαζέ (:engagé) με την Ζωή Κρονάκ που ετοίμασε μία ωραία εκπομπή 
με τραγούδια της @mariannamasadi ,συνέντευξη στα χιόνια της Γερμανίας μαζί μου και πολλά πλάνα απο το γραφικό πανέμορφο χωριό Tegernsee των Βαυαρικών Άλπεων με τα κουκλίστικα σπίτια ,τα παραμυθένια κάστρα και την καλύτερη μπύρα -στην καρδιά του ευρωπαϊκού ρομαντισμού με το μνημειώδες φυσικό τοπίο ,μία λίμνη πεντακάθαρη , πράσινο οσο πιάνει το μάτι & με 400 κορυφές -εκεί που συναντώνται η Γερμανία , Ιταλία η Ελβετία η Αυστρία και Γερμανία''.

Τέλος στην εκπομπή θα ακουστούν τα κάλαντα των Χριστουγέννων από τις γλυκές φωνές των παιδιών της χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου και του Χαμόγελου του παιδιού.

Ραντεβού κι ανήμερα Χριστουγέννων  με την εκπομπή "Μαμά-δες" στις 17:00 στην ΕΡΤ2.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ