Oι ολοκέντητες Made in Greece δημιουργίες της Άννας Βενέτη - Υπέροχα λαμπερά φορέματα, ολόσωμες φούστες (φωτό)

Οι δημιουργίες της Anna Veneti είναι γνωστές για την τελειότητα, την κομψότητα και τη γοητεία...

Η Άννα Βενέτη γεννήθηκε το 1984 και ανήκει στη νέα εποχή των Ελλήνων σχεδιαστών. Αφού αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Πατρών, όπου ειδικεύτηκε στα Οικονομικά και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, ανακάλυψε το ταλέντο της για το σχεδιασμό και τη μόδα. Ως αποτέλεσμα αυτού, το πάθος της την οδήγησε να σπουδάσει "Fashion Design" στην ακαδημία μόδας ZER FAM και η μεγάλη λατρεία της για τη μόδα και το στυλ ολοκληρώθηκε επαγγελματικά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Veneti Official (@annaveneti)

Το 2011, δημιούργησε την πρώτη της πλήρη συλλογή και το 2012 άνοιξε το ατελιέ ANNA VENETI στο κέντρο της Γλυφάδας στην Αθήνα. Το 2016, μετακόμισε σε ιδιόκτητο κτίριο 500τμ, στη λεωφόρο 451 Βουλιαγμένης, στην Ηλιούπολη Αθηνών.

Εκεί, βρίσκεται η παραγωγή και μια υπερσύγχρονη αίθουσα εκθέσεων.

Οι δημιουργίες της Anna Veneti είναι γνωστές για την τελειότητα, την κομψότητα και τη γοητεία. Η μινιμαλιστική κομψότητα στις συλλογές της συνδυάζει τον ρομαντισμό με την σεξουαλικότητα.

Η αγάπη της για καθαρές γραμμές στα σχέδια, τα υλικά υψηλής ποιότητας και η επιμονή της στην τελειότητα κάνουν τις δημιουργίες της μοναδικές.

 

Οι συλλογές της διατίθενται επίσης στο www.annaveneti.com και σε επιλεγμένα καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο και Ντουμπάι.

Πολλές ελληνίδες της showbiz επιλέγουν τα υπέρλαμπρα, ολοκέντητα κομμάτια της όπως η Φαίη Σκορδά ,η Τατιάνα Στεφανίδου, Ναταλί Κάκκαβα . 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ