Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου την Παραμονή των Χριστουγέννων: Υπάρχει ένας τόνος βιασύνης, αλλά και έντασης στη μέρα

Αναλυτικά οι προβλέψεις

Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα φίλες-οι μου! Σήμερα ολοκληρώνεται το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό, η κύρια όψη του 2021 στην οποία έχω αναφερθεί διεξοδικά με μια σειρά άρθρων. Καθώς πρόκειται για μια όψη μεταξύ αργών πλανητών, όταν συμβαίνει δίνει πάντα τον τόνο σε μια ολόκληρη χρονική περίοδο. Μολονότι η όψη δεν θα επαναληφθεί πάλι μέσα στο 2022 με ακρίβεια όπως σήμερα, θα συνεχίσει να επηρεάζει τις ζωές μας, αλλά πιο ήπια σε σχέση με αυτή τη χρονιά. 

ΚΡΙΟΣ

Η κύρια όψη της ημέρας είναι η ίδια με αυτή που χαρακτήρισε όλο το 2021, το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό. Φυσικά αυτή η όψη δεν αφορά στο σήμερα, αλλά σε μια μεγαλύτερη χρονική περίοδο. Μπορείτε να διαβάσετε την ερμηνεία για το δικό σας ζώδιο πατώντας εδώ. Λαμβάνοντας υπόψη την επιρροή αυτή, καλά θα κάνετε να μετριάσετε κάπως τα έξοδα σας και να μην αφεθείτε σε παρορμητικές αγορές που εξαιτίας και της ημέρας μπορεί να μπαίνετε στον πειρασμό να κάνετε. 

ΤΑΥΡΟΣ 

Η τελευταία όψη του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στο ζώδιο σας σαφώς και σας αφορά, όπως σας αφορούσε όλη αυτή τη χρονιά φέρνοντας ανατροπές, αλλαγές, δυσκολίες, αλλά και πολλούς λόγους να νιώθετε αυτοπεποίθηση και δυνατοί ότι καταφέρατε να τα φέρετε εις πέρας καλά. Για την επιρροή της όψης αυτής, που συνεχίζεται και μέσα στο 2022, μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά πατώντας εδώ. Η μέρα ξεκινά με πίεση, καθώς ακόμη τις πρωινές ώρες η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα σχηματίζοντας αντίθεση με τον Δία, πιέζοντας σας σε πολλά μέτωπα με υποχρεώσεις στο σπίτι και τη δουλειά. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η φετινή παραμονή Χριστουγέννων από αστρολογικής άποψης σίγουρα δεν προσφέρει τις όψεις του ενθουσιασμού και του ξέφρενου πανηγυριού. Η τελική όψη Κρόνου-Ουρανού μπορεί να χαλάει τα πλάνα σε κάποιους κι αυτό να λειτουργεί σαν σύννεφο στη διάθεση τους. Για την επιρροή της όψης αυτής, που συνεχίζεται και μέσα στο 2022, μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά πατώντας εδώ. Αν το όνειρό σας για τη σημερινή μέρα είναι να βρεθείτε σε ένα ζεστό εορταστικό περιβάλλον, είτε είναι το σπίτι σας είτε το σπίτι κάποιου αγαπημένου προσώπου ή συγγενή, δεν θα είναι δύσκολο να το καταφέρετε.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ