Χριστούγεννα 2021: Chic χτενίσματα με festive διάθεση - Θα ολοκληρώσουν μια εντυπωσιακή εμφάνιση

Τα πιο κομψά και μοντέρνα χτενίσματα...

Αν σας αρέσει το κομψό στυλ ντυσίματος ή απλά ψάχνετε για ένα chic χτένισμα που θα ολοκληρώσει την εμφάνιση σας σε καθημερινές ή επίσημες εμφανίσεις, τα παρακάτω βίντεο θα σας δώσουν μια σειρά από όμορφες επιλογές.

Πρόκειται για στυλάτα χτενίσματα που καλύπτουν κάθε γούστο και μήκος μαλλιών. Η δημιουργία τους είναι εύκολη και μπορείτε να τα κάνετε άνετα και μόνη σας στο σπίτι, αρκεί να ακολουθήσετε βήμα βήμα τη διαδικασία που θα δείτε στα παρακάτω tutorial.

3 κομψά χτενίσματα για ίσια μαλλιά που θα σας κάνουν να λάμψετε

Τα μακριά ίσια μαλλιά δείχνουν εντυπωσιακά λιτά ή πιασμένα ψηλά. Τα παραπάνω chic χτενίσματα που είναι κατάλληλα για επίσημες και όχι μόνο εμφανίσεις μπορούν να δημιουργηθούν πολύ εύκολα ακολουθώντας τα βήματα του βίντεο.

Ο χαμηλός κότσος σινιόν είναι ίσως ένα από τα πιο classy hairstyles που μπορείτε να δοκιμάσετε. Αν όμως ψάχνετε για κάτι πιο νεανικό και μοντέρνο, ωραία πρόταση αποτελεί η χαμηλή κοτσίδα με πλεξούδα σχοινί.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει πάντα και η επιλογή να ισιώσετε πολύ καλά τα μαλλιά σας και να τα αφήσετε λιτά κάτω, στολίζοντας τα με κάποιο τσιμπιδάκι ή κοκκαλάκι.

Chic χτενίσματα για κοντά μαλλιά με υπέροχο στυλ

Ακόμη και τα κοντά μαλλιά τύπου καρέ, που πλέον αποτελούν κορυφαία τάση στα γυναικεία κουρέματα, μπορούν να χτενιστούν με αμέτρητους τρόπους και να δείχνουν εκθαμβωτικά.

Από τη χρήση αξεσουάρ μαλλιών και τις ανάλαφρες μπούκλες μέχρι τους κότσους, οι επιλογές είναι πολλές. Δείτε τα βήματα για μερικά από τα πιο στυλάτα χτενίσματα σε κοντά μαλλιά που θα κάνουν την εμφάνιση σας μαγευτική σε κάθε περίσταση.

Εύκολο και στυλάτο χτένισμα για σγουρά μαλλιά

Πολλές γυναίκες πιστεύουν πως τα σγουρά μαλλιά είναι δύσκολο να χτενιστούν και να δείχνουν το ίδιο εντυπωσιακά με τα ίσια. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει!

Μπορείτε κάλλιστα να δημιουργήσετε πολλά διαφορετικά chic χτενίσματα με το κατσαρό μαλλί σας και να λάμψετε σε κάθε σας εμφάνιση.

Στο παραπάνω βίντεο θα δείτε βήμα βήμα την δημιουργία ενός απλού, αλλά άκρως στυλάτου hairstyle για μαλλιά με φυσικές μπούκλες ή περμανάντ.

Glam ρετρό χτένισμα για κοντά μαλλιά με ανάλαφρες μπούκλες

Αν σας αρέσει το vintage style και θέλετε να κάνετε ένα κομψό χτένισμα στα καρέ μαλλιά σας, τότε το παραπάνω βίντεο θα σας βοηθήσει να το πετύχετε.

Ακολουθήστε τα βήματα και δημιουργήστε ρετρό μπούκλες που θα απογειώσουν το bob κούρεμα σας, ολοκληρώνοντας κάθε επίσημη και όχι μόνο εμφάνιση σας με τον καλύτερο τρόπο.

3 παραλλαγές για κομψό χτένισμα με αλογοουρά

Μια χαμηλή αλογοουρά αποτελεί πάντα μια chic πρόταση για κάθε περίσταση. Οι επιλογές για τη δημιουργία της είναι πάρα πολλές καθώς μπορεί να δείχνει εκπληκτική είτε σκέτη ή σε συνδυασμό με πλεξούδα.

Στο παραπάνω βίντεο θα δείτε 3 διαφορετικές elegant παραλλαγές που μπορείτε να φτιάξετε εύκολα μόνη σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ακολουθήσετε ένα ένα τα βήματα.

Classy και chic χτενίσματα για κάθε περίσταση

Από τα μαλλιά κάτω ίσια ή με ανάλαφρες μπούκλες μέχρι τον επιμελώς ατημέλητο κότσο και το chic σινιόν, οι προτάσεις για εντυπωσιακά χτενίσματα που θα δείτε στο παραπάνω βίντεο είναι εύκολες και μπορείτε να τις φτιάξετε μόνη σας στο σπίτι αναφέρει το beautetinkyriaki

Πρόκειται για 4 κλασικά και στυλάτα hairstyles που μπορούν να ολοκληρώσουν τόσο την καθημερινή, όσο και τη βραδινή σας εμφάνιση, χωρίς να έχουν κάτι να ζηλέψουν από πιο περίτεχνες δημιουργίες.

Elegant χτένισμα με μπούκλες σαν τον παλιό κινηματογράφο του Hollywood

Ένα από τα πιο chic χτενίσματα που ταιριάζει σε κάθε περίσταση είναι οι ανάλαφρες μπούκλες με άρωμα παλιού Hollywood. Πρόκειται για ένα hairstyle που δείχνει εκθαμβωτικό τόσο σε σκούρα, όσο και σε ανοιχτόχρωμα μαλλιά, ασχέτως με το μήκος τους.

Boho chic χτενίσματα με ανάλαφρες μπούκλες ή πλεξούδα

Τα boho chic χτενίσματα αποτελούν μια ακόμη όμορφη ιδέα για επιμελώς ατημέλητα πιασμένα μαλλιά. Πρόκειται για χαλαρά πιασμένα μαλλιά με μπούκλες ή πλεξούδες που δείχνουν πανέμορφα σε κάθε περίσταση.

Στο συγκεκριμένο βίντεο θα δούμε την δημιουργία ενός ψηλού κότσου με πλεξούδα, ενός πιασίματος μισά πάνω μισά κάτω με ανάλαφρες μπούκλες και μιας ανάλαφρης boho αλογοουράς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ