Σοκαριστικές αποκαλύψεις από την Δόμνα Μιχαηλίδου για ορφανοτροφείο - Σεξουαλική κακοποίηση αγοριών 7 -11 ετών από υπαλλήλους (βίντεο)

Σοκάρουν τα όσα έρχονται στο φως.. 

Μια σοκαριστική καταγγελία για ορφανοτροφείο της Αθήνας ήρθε στο φως της δημοσιότητας και προκαλεί αποτροπιασμό. Συγκεκριμένα οι υπάλληλοι κακοποιούσαν σεξουαλικά, αγόρια ηλικίας 7-11 ετών. 

Περισσότερες πληροφορίες για τα όσα συνέβαιναν στο ίδρυμα, έδωσε στη δημοσιότητα η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε σήμερα στον ΑΝΤ1, αγόρια ηλικίας 7-11 ετών εξαναγκάζονταν σε ερωτικές περιπτύξεις μεταξύ τους, με το προσωπικό να γίνεται θεατής των πράξεων.

«Μου ήρθε μία καταγγελία στα χέρια, επώνυμη, από τρία άτομα συσχετισμένα με τη δομή που μου έλεγαν ότι υπήρχε και σωματική βία προς τα παιδιά, αλλά και σεξουαλικές δράσεις-σχέσεις μεταξύ παιδιών, συγκεκριμένα για παιδιά 7 μέχρι 11 ετών, αγόρια, και το προσωπικό καθόταν και έβλεπε.

Διαβάζοντας οι συνεργάτες μου και εγώ την αναφορά αυτή, το πρώτο που κάναμε ήταν την επόμενη μέρα να καταθέσω μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα, την επομένη πάγωσα την κρατική χρηματοδότηση στην ιδιωτική δομή και οργάνωσα μαζί με την Εθνική Αρχή Διαφάνειας μεικτά κλιμάκια με ειδικούς για το διοικητικό και γιατρούς.

Πήγαν χθες και εξέτασαν τα παιδιά ένα-ένα. Τέσσερα από αυτά βρίσκονται από τη δομή στο “Παίδων”, ώστε να καταθέσουν σε ένα περιβάλλον διαφορετικό από αυτό της δομής», είπε η κυρία Μιχαηλίδου. Όπως εξήγησε, πρόκειται για παιδιά που με εισαγγελική παραγγελία έχουν απομακρυνθεί από τις οικογένειές τους. Σε άλλο σημείο ενημέρωσε ότι η καταγγελία αφορά σε γυναίκες εργαζόμενες.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ