Οι εορταστικές φωτογραφίες των celebrities: Kate Hudson, Gwyneth Paltrow, Sofia Vergara, Pierce Brosnan

Ποζάρουν στα στολισμένα σπίτια τους

Διανύουμε πλέον την περίοδο των Χριστουγέννων και οι ξένοι celebrities έχουν αρχίσει ήδη να δημοσιεύουν γιορτινά στιμγιότυπα και φωτογραφίες με τα στολισμένα δέντρα τους.

Η Madonna πριν μερικές εβδομάδες ανέβασε στο Instagram της ένα βίντεο στο οποίο την βλέπουμε με τον σύντροφό της Ahlamalik και τα τέσσερα από τα παιδιά της, ενώ έχουν φτιάξει το χριστουγεννιάτικο δέντρο γιορτάζοντας το Χανουκά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

«Νομίζω ότι ψεκάσαμε πολύ χιόνι στο δέντρο ?Αλλά διασκεδάσαμε γιορτάζοντας την τελευταία μέρα του Χανουκά στολίζοντας το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Εδώ είναι το θέμα. Ο Ιησούς ήταν Εβραίος και ο στολισμός του δέντρου είναι μια ειδωλολατρική τελετουργία και ξέρει κανείς πότε γεννήθηκε ο Ιησούς;;;!!

Η ζωή είναι ένα μυστήριο………..??. ας αγκαλιάσουμε λοιπόν όλες τις θρησκείες και τα τελετουργικά αρκεί να μας κάνουν ευτυχισμένους και να εστιάζουμε περισσότερο στο να δίνουμε παρά να λαμβάνουμε» έγραψε στο post.

Η Gwyneth Paltrow, με αφορμή την προώθηση κάποιας εφαρμογής για Bitcoin, ανέβασε επίσης μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει μπορστά από το λαμπερό χριστουγεννιάτικο δέντρο της.

Ο γοητευτικός Pierce Brosnan από την άλλη όπως γράφει σε σχετική του ανάρτηση στο Instagram ξεκινάει τις γιορτές με την τεκίλα Casa Don Ramón, την οποία άλλωστε και λανσάρει.

Σε εορταστικό mood και η Sofia Vergara που έχει επίσης μοιραστεί με τους followers της φωτογραφίες στις οποίες μπορούμε να διακρίνουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο που έχουν στο σπίτι τους με τον σύζυγό της Joe Manganiello.

«χριστουγεννιάτικη νύχτα party» γράφει σε μια από αυτές ενώ σε μια δεύτερη βλέπουμε πέρα από το στολισμένο δέντρο μια τούρτα στην οποία αναγράφεται «καλές γιορτές» και το σκυλάκι της να είναι έτοιμο να την κατασπαράξει!

Η Gewn Stefani από την άλλη ποζάρει μπροστά στο ιδιαίτερο δέντρο της και καλεί τους θαυμαστές να συμμετάσχουν στο χριστουγεννιάτικο παιχνίδι της.

Τέλος η Kate Hudson ανέβασε μια απίθανη εορταστική φωτογραφία, ενώ γράφει: «Μην ανησυχείτε, δεν είστε μόνο εσείς - οι στόχοι της Πρωτοχρονιάς είναι ΔΥΣΚΟΛΟ να κρατηθούν. ?

Πρόσφατα διάβασα ότι όταν αρχίσετε να μετατοπίζετε την ενέργειά σας προς τις «αποφάσεις» σας νωρίς, είναι πιο πιθανό να τηρήσετε τις αποφάσεις σας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Μόλις λίγες μέρες απομένουν μέχρι το τέλος του έτους, θεωρώ ότι τώρα είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσω να φτιάχνω μια λίστα. Ποιος είναι μαζί μου?».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ