Πάνε οι παλιές «δόξες»: Εικονογραφημένη φέτος η χριστουγεννιάτικη κάρτα του πρίγκιπα Αλβέρτου & της πριγκίπισσας Σαρλίν (φωτό)

Η οικογένεια είναι γνωστή για τα λαμπερά πορτρέτα της

Μια διαφορετική χριστουγεννιάτικη κάρτα αποφάσισαν να δημοσιεύσουν φέτος οι roylas του Μονακό, οι οποίοι είχαν μια δύσκολη χρονιά λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπισε η πριγκίπισσα Σαρλίν.

Ειδικότερα την Τρίτη η σύζυγος του πριγκίπα Αλβέρτου μοιράστηκε το χριστουγεννιάτικο πορτρέτο της οικογένειάς της στην προσωπική της σελίδα στο Instagram.

Photo: EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ωστόσο δεν ήταν κάποια φωτογραφία τους, όπως συνήθιζαν, αλλά μια εικονογραφημένη εικόνα στην οποία βλέπουμε την Σαρλίν να φορά ένα χρυσό φόρεμα και να στέκεται δίπλα στον σύζυγό της και το στολισμένο δέντρο.

Μποστά τους είναι τα δίδυμα πριγκιπόπουλά τους, με την 7χρονη Γκαμπριέλα να φορά ένα ροζ φόρεμα και να κρατά με το ένα της χέρι την μητέρα της και με το άλλο να αγκαλιάζει τον αδερφό της πρίγκιπα Ζακ, ο οποίος φοράει ένα μπλε κοστούμι και κρατά ένα χρυσό καμπανάκι.

Photo: Instagram

«Εύχομαι σε όλους μια όμορφη και ασφαλή εορταστική περίοδο, σας στέλνω την αγάπη μου ❤ έγραψε στο post η 43χρονη πρώην πρωταθλήτρια της κολύμβησης.

Η οικογένεια του ΑΛβέρτου του Μονακό είναι γνωστή για τις λαμπερές χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες που δημοσίευαν τα προηγούμενα χρόνια και στις οποίες ήταν ντυμένοι με τα καλύτερα επίσημα ρούχα τους.

Η κάρτα για τα Χριστούγεννα του 2020

©Monaco roylas

Η κάρτα για τα Χριστούγεννα του 2019

©Monaco roylas

Η κάρτα για τα Χριστούγεννα του 2016

©Monaco roylas

Ωστόσο τα πράγματα είναι διαφορετικά φέτος, αφού η πριγκίπισσα Σαρλίν πρώτη φορά δεν βρίσκεται στο πριγκιπάτο αλλά σε κέντρο ψυχικής υγείας, όπως είχε δηλώσει ο γιος της Grace Kelly.

Τον περασμένο μήνα, ο Αλβέρτος είπε ότι η σύζυγός του λάμβανε θεραπεία έξω από το Μονακό αφού υπέφερε από βαθιά «εξάντληση, τόσο συναισθηματική όσο και σωματική».

Photo: Instagram

Η Σαρλίν επέστρεψε στο Μονακό στα μέσα Νοεμβρίου, μετά από έξι μήνες παραμονής στην γενέτειρά της, τη Νότια Αφρική, όπου είχε μείνει λόγω ιατρικών ζητημάτων που είχε μετά από λοίμωξη ΩΡΛ που την ανάγκασε να κάνε αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις.

Παράλληλα πρόσφατα ήταν απούσα και από τα 7α γένέθλια των δίδυμων παιδιών της, με την ίδια ώστοσο να τους εύχεται μέσα από μια ανάρτησή της στο Instagram.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ