15 ιδέες για εντυπωσιακό μακιγιάζ Χριστουγέννων- Θα τραβήξετε πάνω σας τα βλέμματα

Πάρτε ιδέες και λάμψτε... 

Η εορταστική περίοδος πλησιάζει και οι προετοιμασίες για τις γιορτινές μέρες μπαίνουν σιγά σιγά στην καθημερινότητα μας.

Κι επειδή όλες μας θέλουμε να κάνουμε μια λαμπερή και εντυπωσιακή εμφάνιση από την κορυφή ως τα νύχια στις βραδινές μας εξόδους αυτή την περίοδο, ένα από τα στοιχεία που θα βοηθήσει είναι το μακιγιάζ των Χριστουγέννων, το οποίο θα ολοκληρώσει και θα απογειώσει το ντύσιμο μας.

Οι επιλογές είναι πολλές και έχουν να κάνουν με το γούστο, αλλά και το σύνολο που έχουμε επιλέξει να φορέσουμε. Για παράδειγμα, αν το ντύσιμο μας είναι αστραφτερό και γεμάτο παγιέτες, καλό θα είναι να διατηρήσουμε μια ισορροπία, κάνοντας ένα φυσικό ή γήινο μακιγιάζ. Αντίθετα, αν το outfit είναι απλό, μπορούμε να δοκιμάσουμε ένα αστραφτερό xmas makeup με μεταλλικές αποχρώσεις ή glitter στα μάτια και τα χείλη.

Ενόψει λοιπόν των γιορτών, εδώ στο Beaute την Κυριακή ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στο Χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ για να πάρετε ιδέες!

Το πιο απλό μακιγιάζ Χριστουγέννων με κόκκινα χείλη

Απλό μακιγιάζ Χριστουγέννων με κόκκινα χείλη

Η προσθήκη ενός κόκκινου κραγιόν στα χείλη είναι αρκετή για να σας βάλει στο εορταστικό κλίμα. Δεν χρειάζεται λοιπόν να ασχοληθείτε πολύ με το μακιγιάζ σας. Απλά προσθέστε λίγες γυαλάδες στα ζυγωματικά και τα μάτια, φορέστε ένα κόκκινο κραγιόν στα χείλη και είστε έτοιμη!

Εξάλλου, σύμφωνα με τις τάσεις του μακιγιάζ για τον Χειμώνα 2019, το φυσικό και όσο το δυνατόν άβαφο πρόσωπο είναι must, όπως επίσης και τα κόκκινα χείλη. Γιατί λοιπόν να μην τολμήσετε να κάνετε τη διαφορά στο ρεβεγιόν συνδυάζοντας αυτές τις δυο κορυφαίες τάσεις;

Χρυσό smokey eyes με eyeliner και κόκκινο κραγιόν

Χρυσό smokey eyes με eyeliner και κόκκινο κραγιόν

Αν ανήκετε στις γυναίκες που λατρεύουν τα λαμπερά μακιγιάζ, η επιλογή ενός βραδινού μακιγιάζ με χρυσές σκιές και σαγηνευτικά κόκκινα χείλη είναι must.

Ένα smokey eyes με αστραφτερή χρυσή σκιά από glitter και καφέ ματ χρώμα στην κόγχη του ματιού, συνδυασμένες με μια μαύρη γραμμή eyeliner μπορεί να σας κάνει εκθαμβωτική στο πάρτι. Τονίστε τις βλεφαρίδες σας με μαύρη μάσκαρα και απογειώστε το μακιγιάζ των Χριστουγέννων με ένα κόκκινο κραγιόν.

Αν το κόκκινο σας φαίνεται έντονο, μπορείτε να βάλετε ένα nude χρώμα στα χείλη. Το αποτέλεσμα θα είναι και πάλι μαγευτικό και glamorous!

Πράσινη σκιά ματιών και γιορτινά κόκκινα χείλη

Πράσινη σκιά ματιών και γιορτινά κόκκινα χείλη

Για όσες τολμούν τα έντονα μακιγιάζ και τις ιδιαίτερες αποχρώσεις σκιών, ένα πράσινο smokey eyes σε συνδυασμό με κόκκινα χείλη μπορούν να οδηγήσουν στο απόλυτο makeup των Χριστουγέννων.

Χρησιμοποιήστε λοιπόν μια σμαραγδί σκιά ματιών για να βάψετε όλο το κινητό βλέφαρο, σβήνοντας το με ένα απαλό χρυσό ή μπεζ χρώμα στην κόγχη των ματιών.

Απαλό μακιγιάζ ματιών με eyeliner και κόκκινο κραγιόν με glitter

Απαλό μακιγιάζ ματιών με eyeliner και κόκκινο κραγιόν με glitter

Το κραγιόν με glitter αποτελεί φέτος must επιλογή για το βραδινό μακιγιάζ και ιδιαίτερα για το εορταστικό. Προσθέτει λάμψη και glamorous ύφος με τον πιο απλό τρόπο.

Αν λοιπόν επιλέξετε ένα κραγιόν με χρυσόσκονη σε κόκκινο ή οποιοδήποτε άλλο χρώμα, προτιμήστε να διατηρήσετε την ισορροπία με ένα απαλό ματ μακιγιάζ ματιών. Αυτό βέβαια δεν αποκλείει την χρήση eyeliner για να τονίσετε τα μάτια σας και να κάνετε το βάψιμο σας πιο βραδινό.

Γιορτινό smokey eyes σε γήινες αποχρώσεις με χρυσό και nude κραγιόν

Γιορτινό smokey eyes σε γήινες αποχρώσεις με χρυσό και nude κραγιόν

Οι γήινες καφέ, μπεζ, αλλά και χρυσές αποχρώσεις είναι μια από τις κορυφαίες επιλογές. Ταιριάζουν με όλα και σε όλες, ασχέτως με το χρώμα των μαλλιών ή των ματιών μας.

Για να κάνετε λοιπόν το γήινο smokey eyes σας πιο γιορτινό, επιλέξτε μια μεταλλική χρυσή σκιά. Αν πάλι θέλετε να το διατηρήσετε πιο απλό, προτιμήστε τις ματ.

Έντονο smokey eyes σε μωβ αποχρώσεις και nude χείλη

Έντονο smokey eyes σε μωβ αποχρώσεις και nude χείλη

Το μωβ χρώμα σκιών ταιριάζει απόλυτα σε όσες έχουν καστανά ή πράσινα μάτια. Τείνουν να τονίσουν το χρώμα των ματιών και να κάνουν το βλέμμα σαγηνευτικό και εντυπωσιακό!

Γιατί λοιπόν να μην τολμήσετε ένα μωβ smokey eyes με λίγο χρυσό στο κέντρο του βλεφάρου για το μακιγιάζ των Χριστουγέννων; Ολοκληρώστε το βάψιμο αυτό με λίγο μαύρο μολύβι στην εσωτερική γραμμή των βλεφαρίδων και με ένα απαλό χρώμα στα χείλη και είστε έτοιμη. Το αποτέλεσμα θα σας μαγέψει!

Απαλό μακιγιάζ Χριστουγέννων σε ροζ τόνους

Απαλό μακιγιάζ Χριστουγέννων σε ροζ τόνους

Αναδείξτε την girly ή ρομαντική πλευρά σας αυτά τα Χριστούγεννα κάνοντας ένα μακιγιάζ σε ροζ αποχρώσεις. Πρόκειται για το ιδανικό χρώμα για ξανθιές με γαλάζια μάτια, αλλά μπορεί να φορεθεί με επιτυχία και από τις υπόλοιπες γυναίκες.

Το απαλό και γλυκό αυτό μακιγιάζ απογειώνεται με μια μαύρη γραμμή eyeliner. Αν όμως θέλετε να πάτε το makeup σας ένα βήμα παραπέρα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια διπλή γραμμή, προσθέτοντας και μια παράλληλη με τη μαύρη, ασημί γραμμή.

Πράσινο εορταστικό smokey eyes με απαλά χείλη

Πράσινο εορταστικό smokey eyes με απαλά χείλη

Τολμήστε να κάνετε ένα σκούρο πράσινο μακιγιάζ ματιών για τα Χριστούγεννα και να το συνδυάσετε με απαλά ροδακινί χείλη. Το τελικό xmas makeup σας θα είναι εντυπωσιακό χωρίς να κάνετε υπερβολές.

Προσθέστε επίσης λίγο χρώμα στα ζυγωματικά σας για να δημιουργήσετε ένα πιο φρέσκο και φυσικό μακιγιάζ και είστε έτοιμη.

Glamorous smokey eyes Χριστουγέννων με nude κραγιόν

Glamorous smokey eyes Χριστουγέννων με nude κραγιόν

Το αστραφτερό smokey eyes σε γήινες καφέ, μπεζ και ροζ αποχρώσεις αποτελεί μια πολύ όμορφη πρόταση για το ρεβεγιόν, αλλά και τις γιορτινές βραδινές σας εξόδους.

Πρόκειται για ένα λαμπερό μακιγιάζ Χριστουγέννων που μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε ντύσιμο.

Για να ολοκληρώσετε ιδανικά αυτό το γιορτινό makeup, προσθέστε ένα διακριτικό και glossy χρώμα στα χείλη.

Για μια ακόμη πιο γιορτινή εμφάνιση κάντε εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια για τα Χριστούγεννα.

Απαλό cat eye για τις γιορτές

Απαλό cat eye για τις γιορτές

Τονίστε το σχήμα των ματιών σας αυτά τα Χριστούγεννα κάνοντας ένα όμορφο cat eye μακιγιάζ με μαύρο eyeliner. Αυτό από μόνο του θα κάνει το look σας σαγηνευτικό και μυστηριώδες.

Για να ολοκληρώσετε όμως το συγκεκριμένο βάψιμο χωρίς να τραβήξετε αλλού την προσοχή, χρησιμοποιήστε ένα nude κραγιόν και μια απαλή καφέ ή μπεζ σκιά ματιών.

Σκούρο smokey μακιγιάζ Χριστουγέννων με μπορντό χείλη

Σκούρο smokey μακιγιάζ Χριστουγέννων με μπορντό χείλη

Τα μπορντό χείλη είναι μια ακόμη φανταστική ιδέα για το εορταστικό μακιγιάζ. Μπορούν να συνδυαστούν τόσο με απαλό βάψιμο στα μάτια, όσο και με ένα έντονο και σκούρο smokey eyes όπως αυτό εδώ.

Βάψτε λοιπόν τα χείλη σας με ένα burgundy ή wine κραγιόν και δημιουργήστε ένα smokey eyes με καφέ και μπορντό σκιές ματιών, δίνοντας λίγη λάμψη στην εσωτερική γωνία των ματιών με μια μεταλλική μπεζ ή χρυσή απόχρωση.

Κλασσικό χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ με eyeliner και κόκκινο κραγιόν

Κλασσικό χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ με eyeliner και κόκκινο κραγιόν

Ένα όμορφο μαύρο winged eye makeup με λίγη καφέ σκιά στην κόγχη του ματιού και φωτεινή μπεζ σε όλο το κινητό βλέφαρο αποτελεί την τέλεια πρόταση για το μακιγιάζ των Χριστουγέννων.

Αν μάλιστα προσθέσετε και ένα έντονο κόκκινο χρώμα στα χείλη, τότε η επιτυχία είναι εγγυημένη αναφέρει το beautetinkyriaki

Χρυσό μακιγιάζ ματιών με κόκκινα χείλη για τα Χριστούγεννα

 

 

Ακολουθώντας τα βήματα του βίντεο μπορείτε να δημιουργήσετε ένα γιορτινό και εντυπωσιακό απλό μακιγιάζ με έντονα χείλη. Δεν χρειάζεται να έχετε ιδιαίτερη εμπειρία στο makeup, ούτε να είστε επαγγελματίας για να λάμψετε στο πάρτι.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να εφαρμόσετε λίγη χρυσή σκιά στα μάτια σας, να τονίσετε τις βλεφαρίδες με μαύρη μάσκαρα και να ολοκληρώσετε με ένα κόκκινο κραγιόν.

Βραδινό μακιγιάζ με eyeliner και μπορντό κραγιόν για τις γιορτέ

 

 

Κάντε κι εσείς αυτές τις γιορτές ένα εντυπωσιακό και απαλό winged eye makeup με διπλή γραμμή eyeliner χρησιμοποιώντας ένα μαύρο και ένα ασημί χρώμα. Το αποτέλεσμα είναι μαγευτικό και ιδανικό για τη λαμπερή σας εμφάνιση στο ρεβεγιόν. Αν μάλιστα προσθέσετε και ένα σαγηνευτικό μπορντό – wine κραγιόν, τα βλέμματα όλα θα στραφούν επάνω σας.

Το μόνο που θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας για να πετύχετε το συγκεκριμένο μακιγιάζ Χριστουγέννων είναι πως να σχεδιάσετε τη γραμμή του eyeliner.

Δείτε περισσότερα μυστικά για να κάνετε την τέλεια γραμμή eyeliner.

Glamorous μακιγιάζ Χριστουγέννων με πράσινο smokey eyes και κόκκινο glitter στο χείλη

 

 

Για όσες λατρεύουν τις πολύ αστραφτερές εμφανίσεις, η επιλογή του πράσινου glitter στα μάτια και του κόκκινου κραγιόν με χρυσόσκονη είναι ίσως η πιο γιορτινή!

Πρόκειται για ένα μακιγιάζ που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο και θα σας κάνει να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Αν λοιπόν σας αρέσουν οι τολμηρές και extreme εμφανίσεις ή απλά θέλετε να εξωτερικεύσετε την γιορτινή σας διάθεση, δοκιμάστε το!

Τέλος, συνδυάστε το μακιγιάζ σας με ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο χτένισμα και απογειώστε το εορταστικό σας look.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ