Οι ασυναγώνιστες Miss Polyplexi τσάντες πήραν φωτιά - Μικρές μεσαίες, τεράστιες, σε όλα τα χρώματα

Η MISS POLYPLEXI με ΝΕΑ Συλλογή πιο μοναδική από ποτέ!

Η ποιότητα και η μοναδικότητα είναι δυο χαρακτηριστικά στα οποία δεν χωρούν περιθώρια αμφισβήτησης στη νέα συλλογή της MISS POLYPLEXI, το ελληνικό brand με τις υπέροχες χειροποίητες τσάντες που πλέον έχει γίνει συνώνυμο της διαχρονικής ομορφιάς και κομψότητας.

Στη συλλογή για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2022, τα σχέδια της MISS POLYPLEXI χαρακτηρίζονται από υψηλή αισθητική, διαχρονικότητα και απαράμιλλη δεξιοτεχνία που κάνουν τις τσάντες και τα αξεσουάρ της μία must επιλογή για όλες τις γυναίκες.

Τα σχέδια της εν λόγω συλλογής που φέρει το όνομα «Sculpting Femininity» έχουν εμπνευστεί από την τέχνη της γλυπτικής τόσο σε επίπεδο σιλουέτας του κάθε σχεδίου όσο και του ιδιαίτερου pattern που έχει επιλεγεί για την κάθε τσάντα. Ο συνδυασμός των υλικών για ακόμα μια φορά μοναδικός δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις αλυσίδες για ένα mix-and-match που θα σας εντυπωσιάσει.

Διαχρονικές τσάντες ώμου, μοντέρνες cross-body και top-handle tote bags συνθέτουν τη μοναδική συλλογή που χαρακτηρίζεται από σχέδια με γοητευτικές καμπύλες αλλά και αυστηρές γραμμές όπως και τα γλυπτά έργα ανερχόμενων καλλιτεχνών που αποτέλεσαν την κινητήριο έμπνευση της σχεδιάστριας, Βασιλικής Θεοδώρου. Η χρωματική παλέτα της συλλογής αγγίζει το βαθύ πράσινο, το σκούρο μπλε, το καμηλό και το ανθρακί μαζί με τo κοραλένιο κόκκινο να πρωταγωνιστεί για την εορταστική περίοδο, και να υποδέχεται κι άλλα νέα σχέδια σε μοναδικές αποχρώσεις και χρωματικούς συνδυασμούς.

Δύο highlights της συλλογής, η Ganymede Shoulder Bag, καθημερινή και εύχρηστη τσάντα, με μοναδικό συνδυασμό πλεκτού και δέρματος, και με τα χαρακτηριστικά μεγάλα bubbles της MISS POLYPLEXI – δείτε την εδώ https://www.misspolyplexi.com/product/ganymede-multicolour-black-shoulder-bag/ - και ένα νέο λανσάρισμα, οι πανέμορφες, sustainable και άκρως πρακτικές θήκες κινητού https://www.misspolyplexi.com/product-category/phone-cases/ με eco-leather ρυθμιζόμενο λουράκι που θα κρατάει το πιο πολύτιμο και προσωπικό σας αντικείμενο πάντα πάνω σας έτοιμο για δράση – ένα ιδανικό δώρο και για τις γιορτές.

Δείτε τα νέα σχέδια στο e-shop της MISS POLYPLEXI https://www.misspolyplexi.com/shop/ όπως επίσης και στα social media:

https://www.instagram.com/miss_polyplexi/?hl=en

https://www.facebook.com/misspolyplexi/

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ