«Συγχαρητήρια ανιψούλα μου…»: Η θεία μπέρδεψε το τεστ εγκυμοσύνης με το τεστ του κορωνοϊού… δυστυχώς… (φωτό)

Έγιναν viral!

Μια γυναίκα ανέβασε στα social media φωτογραφία του τεστ για τον κορωνοϊό, το οποίο είχε βγει θετικό και η θεία της την... συνεχάρη αφού νόμιζε πως ήταν τεστ εγκυμοσύνης!

Ο λόγος για την Holly Baxter, η οποία είναι συντάκτρια του US Voices για το The Independent και επισκέφτηκε πρόσφατα την οικογένειά της στο Ηνωμένο Βασίλειο για τα Χριστούγεννα.

Όπως αναφέρει το indy100.com, η Holly λίγο μετά την άφιξή της βγήκε θετική στον ιό με αποτέλεσμα να κάνει την σχετική ανάρτηση με το τεστ, στην οποία έγραψε: «Μόλις 4 μέρες πίσω στο νησί της πανώλης και...».

Και λίγο αργότερα ήρθε το μήνυμα της θείας της που έχει γίνει viral. «Ω, τι υπέροχο. Αυτά είναι τόσο όμορφα νέα για όλη την οικογένεια» έγραψε με την Baxter να της απαντά «φτωχή, γλυκιά θεία μου»!

Η ανάρτηση όπως καταλαβαίνετε συγκέντρωσε γρήγορα χιλιάδες likes ενώ μιλώντας στο Indy100 η Holly είπε ότι εκείνη και η θεία της γέλασαν πολύ με την παρεξήγηση και δεν περίμεναν με τίποτα να γίνουν viral.

«Γελάσαμε και μετά της απάντησα ότι ήμουν έγκυος μόνο με τα ιικά σωματίδια τη; Omicron και μου είπε να γίνω καλά σύντομα. Δεν ήξερα ότι θα γίνουμε viral στο Twitter».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ