Σε δίκη για βιασμούς κοριτσιών 9 & 11 ετών έχει παραπεμφθεί ο γνωστός δικηγόρος που κατήγγειλε η 22χρονη Αρετή (βίντεο)

Συγκλονίζουν οι καταγγελίες

Για βιασμούς δύο κοριτσιών ηλικίας 9 και 11 ετών παραπέμφθηκε σε δίκη γνωστός δικηγόρος, τον οποίο κατήγγειλε η 22χρονη σήμερα Αρετή, ότι τη βίαζε στα 14 της και ανέβαζε γυμνές της φωτογραφίες στο διαδίκτυο. 

Ειδικότερα σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN δύο αδερφές 24 και 26 χρονών σήμερα καταγγέλλουν ότι μεταξύ 2006 και 2009, όσο αυτές ήταν 9 και 11 ετών, ο δικηγόρος, που διατηρούσε σχέση με τη μητέρα τους, τις εξανάγκαζε, με μεθοδικότητα ή κάποιες φορές και με τη βία, σε σεξουαλικές πράξεις.

Η 24χρονη  μιλώντας στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος OPEN ανέφερε: «Ο άνθρωπος αυτός ήτανε σύντροφος της μητέρας μας, μεταξύ του 2006 και του 2009 περίπου. Εκείνη την περίοδο εκμεταλλεύτηκε τη δύσκολη οικογενειακή μας κατάσταση λόγω του θανάτου του πατέρα μας ώστε να εισχωρήσει στην οικογένειά μας, να κάνει τη μητέρα μας και εμάς να τον εμπιστευτούμε. Περισσότερο εμένα γιατί ήμουνα πιο μικρή και πιο ευκολόπιστη.

Με πολύ μεθοδικό τρόπο κατάφερε να μάς χωρίσει σαν οικογένεια ώστε να μπορεί να διαπράττει τέτοιες πράξεις εν αγνοία της άλλης. Μάς πήρε αρκετό καιρό να καταλάβουμε μεταξύ μας τι συνέβαινε. Πολύ συχνά ο τρόπος του ήταν εκβιαστικός. Στη δική μου περίπτωση, πολύ συχνά με το λόγο, μερικές φορές, όμως, και με τη βία, προσπαθούσε να με πείσει ότι αυτό που συνέβαινε δεν ήταν κάτι το κακό. Είχε εγκατασταθεί στο σπίτι της μητέρας μας. Χρησιμοποιούσε πολύ συχνά την απουσία της για τις πράξεις του.

Πολύ συχνά λόγω της ιδιότητάς του ως δικηγόρος χρησιμοποιούσε το επάγγελμά του για να μάς απειλήσει ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να κερδίσουμε σε κανένα δικαστήριο καθώς εκείνος θα είχε τα μέσα να μάς διαψεύσει».

Από πλευράς της η 26χρονη είπε: «Ξεκίνησε σαν ένα άτομο που μπήκε στην οικογένειά μας, που κέρδισε την εμπιστοσύνη μας. Εγώ αρκετά γρήγορα κατάλαβα το παιχνίδι του και σταμάτησα να το παίζω. Δε χρειάστηκε να με απειλήσει. Μιλάμε ξεκάθαρα για μία μεθοδικότητα από μέρους του.

Με κακοποιούσε για 3 – 4 χρόνια. Ήταν μία καθημερινότητα, μέσα στην οποία υπήρχανε συνεχώς σεξουαλικά αστειάκια, υπονοούμενα, χουφτώματα, όλα αυτά ήτανε τα καθημερινά και εννοείται ότι κλιμακωνότανε όταν έβρισκε την ευκαιρία να μάς απομονώσει».

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Αρετής

«Επρόκειτο για πλάγια πίεση, για χειριστικότητα. Με έκανε να πιστεύω ότι τού οφείλω να κάνω αυτά που μού ζητάει. Ήθελε να με κάνει σεξουαλικό έρμαιο. Που θα το χειριζόταν όπως αυτός θέλει για να ικανοποιεί τις δικές του σεξουαλικές ανάγκες. Με συνεχόμενα μηνύματα, πολύωρα τηλεφωνήματα στα οποία έλεγε πόσο ερωτευμένος είναι μαζί μου.

Γινόταν όλο πάρα πολύ μεθοδευμένα, ήξερε ακριβώς τι πρέπει να κάνει» είχε αποκαλύψει μεταξύ άλλων η 22χρονη σήμερα κοπέλα η οποία κατήγγειλε  αποπλάνησή της και την κατ’ εξακολούθηση κακοποίησή της το 2014 - προτού ακόμα κλείσει τα 15 από γνωστό δικηγόρο της Αθήνας ο οποίος ήταν 56 χρονών τότε.

Η κοπέλα σε σχετικό βίντεο που έχει ανεβάσει στη σελίδα της στο Facebook αναφέρει: 

«Με αφορμή τη φάση με τον Παναγιωτόπουλο και τον κάθε Παναγιωτόπουλο, πρέπει να σταματήστε να φοβάστε. Σας το λέω γιατί μίλησα. Και είμαι πολύ καλύτερα. Ο βιαστής μου έχει ποστάρει πολλές φωτογραφίες. Σημασία έχει ότι αυτό το πράγμα είναι εγκληματικό. Και το έγκλημα δεν το έχουμε κάνει εμείς. Είτε τις φωτογραφίες τις στείλαμε γιατί θέλαμε είτε στην περίπτωσή μου λόγο εκβιασμού.

Μη φοβάστε, μιλήστε. Μιλήστε σε εμένα να σας καθοδηγήσω. Πολλοί από εσάς έχετε δει φωτογραφίες μου χωρίς ρούχα και δεν με απασχολεί. Όπως μου είπε ο μπαμπάς μου δεν έχεις να ντρέπεσαι με τίποτα. Αν είσαι ένα από αυτά τα καθάρματα που βλέπεις παράνομο πορνό, να ξέρεις για τον πόνο που μου έχεις προσφέρει.

Όταν εγώ ντρέπομαι να πάω στη σχολή μου και να κυκλοφορήσω στο νησί μου. Αφήνω στην άκρη τον βιασμό αν και είναι πάντα στην επικαιρότητα. Όσο μιλάμε η ντροπή θα εξαλείφεται. Έχω διάθεση να βοηθήσω».

Με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση απαντά ο δικηγόρος

Ο δικηγόρος έχει μηνύσει για συκοφαντική δυσφήμιση την 22χρονη κοπέλα και τους γονείς της, ενώ η δίκη αμαβλήθηκε για τις 9 Μαρτίου.«Σήμερα είχαμε το δικαστήριο για συκοφαντική δυσφήμιση που μου έκανε ο κακοποιητής μου. Ο άνθρωπος αυτός είναι κακοποιός, εγκληματίας, έχει κλέψει τις ψυχές μας, εμένα και των δύο άλλων κοριτσιών και ζητάμε από όλα τα κορίτσια να μην φοβούνται για να πάρουμε πίσω τις ψυχές μας» δήλωσε η 22χρονη έξω από τη δικαστική αίθουσα.

Από πλευράς το ο δικηγόρος δήλωσε: «σήμερα έρχεστε να καλύψετε τη δίκη για την οικογένεια που διαδίδει αυτά τα συκοφαντικά σε βάρος μου. Έχω απαλλαγεί με βουλεύματα για την πράξη του βιασμού».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ