Έξαλλη με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο η Νικολέττα Ράλλη: «Όποτε κάποιος κάνει μ@λ@κια, φεύγει στο Μεξικό»

Που βρίσκεται τελικά ο πρώην παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα;

Έξαλλη έγινε στον αέρα της εκπομπής της η Νικολέττα Ράλλη, με την είδηση ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έφυγε στο Μεξικό, εν μέσω των καταγγελιών εις βάρος του, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

«Δηλαδή, πήγε διακοπές, θες να μου πεις; Άρα εντάξει, μιλάμε ο άνθρωπος δεν… Δεν πας διακοπές στο Μεξικό. Δεν πας αγάπη μου, είσαι καλά κι εσύ; Πήγε στο αεροδρόμιο; Τον είδε ο κόσμος; Τι λέτε; Τις ανάγκες στο Μεξικό και στη Νέα Υόρκη της έχει το θύμα, όχι αυτός», είπε αρχικά στην εκπομπή της και συνέχισε:

«Εν τω μεταξύ, ξέρετε, ούσα σινεφίλ και επειδή βλέπω πάρα πολλές ταινίες, ειδικά αμερικάνικο κινηματογράφο, όποτε κάποιος κάνει μ@λ@κια, φεύγει στο Μεξικό. Που μπορεί να έχει κάνει το οτιδήποτε, αλλά έχει κάνει σίγουρα κάτι πολύ κακό. Τυχαίο, προφανώς. Ατυχής η σύγκριση, αλλά το αναφέρω. Δεν νομίζω ότι νιώθει ο συγκεκριμένος άνθρωπος», είπε η παρουσιάστρια.

Πήγε τελικά στο Μεξικό ο Στάθης Παναγιωτόπουλος;

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!», ο παρουσιαστής ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και εθεάθη με τη σύζυγό του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», από όπου πέταξε το μεσημέρι για το Μεξικό.

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο ίδιος και η σύζυγός του θα πήγαιναν στην Αλόννησο για τις γιορτές, ενώ μάλιστα είχε βγάλει και τα σχετικά εισιτήρια.

Ωστόσο το πρώι της Δευτέρας ο φωτογράφος Νίκος Σεϊταρίδης μίλησε στην εκπομπή Πρωινό λέγοντας ότι ο πρώην παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα δεν πήγε τελικά ταξίδι στο Μεξικό αλλά βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

«Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Στάθης δεν είναι στο Μεξικό. Πέρασε μπροστά από τα μάτια μου με το αυτοκίνητο. Ήταν μεσημέρι προς απόγευμα. Περίμενα σε κάποιο σημείο κοντά στο σπίτι του. Δεν ήξερα ακριβώς πού είναι το σπίτι του, αλλά ήμουν στην περιοχή που μένει και περίμενα.

Κάποια στιγμή πέρασε από μπροστά μου. Ήμουν σχετικά κοντά. Τον είδα με τα μάτια μου. Πρέπει να ήταν και η σύζυγός του μαζί του. Εγώ ήμουν σταματημένος στο αυτοκίνητο και τον είδα στα 15 μέτρα μπροστά. Είμαι 1000% σίγουρος. Είναι εδώ» είπε χαρακτηριστικά.

Το θέμα για το αν ότνως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ταξίδεψε στο Μεξικό ή όχι σχολιάστηκε το πρώι της Δευτέρας και στην εκπομπή «Super Katrerina».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ