Η Κατερίνα Γερονικολού ειπε το «ναι» στον Γιάννη Τσιμιτσέλη & πήγαν… για ψάρεμα - είναι η νόνα του «Fishy» (βίντεο)

Ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του αγαπημένου της!

Η Κατερίνα Γερονικολού ήταν η καλεσμένη στην εκπομπή Fishy του αγαπημένου της Γιάννη Τσιμιτσέλη.

«Πώς ήταν η Κατερίνα επτά ετών; Ξέρω ότι έγραφες εκθέσεις πολύ ωραίες. Μίλησε μας για αυτές» την ρώτησε ο παρουσιαστής και εκείνη γελώντας απάντησε: «Τώρα που έχω μεγαλώσει έχω πολύ μεγάλο αίσθημα οικολογίας. Κάνω ανακύκλωση μανιακά και εκνευρίζομαι όταν κακοποιούν τη φύση. Σε μια έκθεση στο δημοτικό με θέμα “τι μας προσφέρει το δάσος” είχα γράψει; “Το δάσος μας προσφέρει πολλά, είναι πολύ καλό, γιατί κόβουμε τα δένδρα και τα κάνουμε ξύλινα έπιπλα”» .

«Ήμουν πολύ καλή μαθήτρια. Το σχολείο με έμαθε να θέλω να γίνομαι όλο και καλύτερη. Όχι για να είμαι καλή μαθήτρια αλλά για να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος» συνέχισε η ίδια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fishy (@fishy.gr)

Όσον αφορά την ενασχόλησή της με την ηθοποιία, την δημοσιογραφία αλλά και τη Νομική η Κατερίνα Γερονικολού εξήγησε:  «Ξεκινούσα να σπουδάζω στη Νομική, συνειδητοποίησα ότι δεν με εκφράζει. Αποφάσισα ότι θα πάρω το πτυχίο μου αλλά θα αλλάξω πορεία. Η δημοσιογραφία μου άρεσε αλλά είδα ότι θα με φάνε και άλλαξα. Έκανα διορθωτικές κινήσεις και κατέληξα σε αυτό που μου αρέσει πιο πολύ απ’ όλα. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που δουλεύω σε αυτό και είναι επιλογή μου».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fishy (@fishy.gr)

Μιλώντας για το σχολείο του Γιάννη Τσιμιτσέλη στο Μεσολόγγι, μέρος που διάλεξε για την τελευταία του εκπομπή αυτού του κύκλου η ηθοποιός αναφέρθηκε στα δικά της καλοκαίρια. «Έχω και εγώ αναμνήσεις από το χωριό, με ποδήλατα, βόλεϊ και διαγωνισμούς ζωγραφικής. Αυτό όμως που με έκανε ανεξάρτητη ήταν νομίζω η κατασκήνωση. Πήγαινα από πέντε ετών σε δύο κατασκηνώσεις κάθε καλοκαίρι. Γαλουχήθηκα πολύ ωραία, έμαθα πειθαρχία».

Περνώντας σε πιο προσωπικά τους θέματα οι δύο ηθοποιοί αναρωτήθηκαν τι είναι αυτό που αρέσει και τι είναι αυτό που ενοχλεί από τον έναν στον άλλον.

«Το στοιχείο σου που δεν μου αρέσει είναι η ανοργανωσιά σου» απάντησε πρώτη η Γερονικολού και συνέχισε: «Μου αρέσει που έχεις φτάσει πολύ ψηλά, έχεις δημιουργήσει πολύ ωραίους ρόλους. Για την ηλικία σου έχεις κάνει απίστευτες δουλειές και εσύ πολύ προσγειωμένος, ονειροπόλος και ρεαλιστής. Δεν θα μου άρεσε να είμαι με κάποιον που δεν ξέρει ποιος είναι ή που θέλει να φτάσει. Και εσύ τα ξέρεις και τα δύο».

Από τη μεριά του ο Τσιμιτσέλης απάντησε: «Δεν μου αρέσει που είσαι οργανωτική, μου σπάει τα νεύρα. Και δεν αρέσει που όταν μιλάς στο τηλέφωνο περπατάς, είναι ενοχλητικό, πρέπει να το κόψεις. Δεν μπορώ να πίνω καφέ και να βλέπω κάποιον επί μισή ώρα να ανοίγει χαντάκι μέσα στο σπίτι».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fishy (@fishy.gr)

Η Κατερίνα Γερονικολού αποκάλυψε ακόμα ότι θα της άρεσε το ψάρεμα μόνο αν μπορούσε παράλληλα να κάνει κάτι άλλο χαλαρωτικό, αλλά και ότι είναι η νόνα της εκπομπής. Εκείνη σκέφτηκε το Fishy και ο Τσιμιτσέλης μόλις το άκουσε αμέσως ενθουσιάστηκε.

Η Γερονικολού είπε «ναι» στον Τσιμιτσέλη και πήγαν για... ψάρεμα

Στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της εκπομπής Fishy ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έκανε… πρόταση στην Κατερίνα Γερονικολού, η οποία την αποδέχθηκε.

Έτσι οι δυο τους, βρέθηκαν με την «Εύα» στα ανοιχτά του Μεσολογγίου, προσπαθώντας να πιάσουν κάποιο ψάρι.

Μετά από αρκετές προσπάθειες, κατάφεραν να βγάλουν ένα λυθρίνι και μια δράκαινα, τα οποία μαζί με τον σύμβουλο ψαρέματος της εκπομπής, Κώστα Αντωνιάδη αποφάσισαν να ρίξουν πάλι στη θάλασσα.

Έτσι, ενώ η αγωνία του Γιάννη για να μην απογοητεύσει την Κατερίνα μεγάλωνε, ήρθε μια μεγάλη στήρα, βάρους σχεδόν 4 κιλών,  για να αποζημιώσει την παρέα για την προσπάθεια που κατέβαλε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ