Οι αξεπέραστες εμφανίσεις της Ελεονώρας Μελέτη - το eirinika «ψήφισε» το jumpsuit Κατσανίδου, εσείς; (φωτό & βίντεο)

Παρουσίασε την συναυλία για τα 10 χρόνια της Panik

Το Panik Concert by Xiaomi – 10 years celebration διεξήχθη, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», με παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη και παρουσία καλλιτεχνών, συνεργατών και φίλων, που έσπευσαν να ευχηθούν στη no1 ανεξάρτητη ελληνική δισκογραφική εταιρεία.

Οι δημιουργοί της Panik, Πάρις Κασιδόκωστας και Γιώργος Αρσενάκος, καθώς και όλο το team της εταιρείας, δέχθηκαν τις ευχές του κόσμου, ευχαρίστησαν για την αγάπη και τη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια και δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν να χαρίζουν πολλή μουσική, τραγούδια που αγαπιούνται και γίνονται μεγάλες επιτυχίες και ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές.

 

H Ελεονώρα Μελέτη άκρως εντυπωσιακή παρουσίασε με τον καλύτερο τρόπο την υπέροχη βραδιά και καταχειροκροτήθηκε από την πρώτη της εμφάνιση.

Μάλιστα ήδη η παρουσιάστρια έχει μοιραστεί στο Instagram φωτογραφίες με τα απίθανα outfits που φόρεσε, ενώ υποσχέσθηκε να ανεβάσει και τις άλλες δημιουργίες!

Φωτογραφίες: Instagram

Στο eirinika μας εντυπωσίασε ιδιαίτερα το αστραφτερό jumsuit της σχεδιάστριας Λένας Κατσανίδου, ενώ να σημειωθεί ότι το styling ανέλαβε ο fashion director Πάνος Αλμπάνης, ενώ τα μαλλιά και το makeup ο Make up artist Θάνος Βογιατζής.

Σε σχετική ανάρτηση που έκανε στο Instagram η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε σχετικά με το σύνολο, αλλά και την λαμπερή βραδιά: «10 χρόνια για την @panik_entertainment_group κ μια υπέροχη βραδιά για μένα που είχα τη χαρά να παρουσιάσω μια μοναδική συναυλία με 30 αγαπημένους καλλιτέχνες, φορώντας 3 μαγευτικές δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών, που δεν θα είχα αλλιώς την ευκαιρία να τις ευχαριστηθώ!

Κ ενώ εσείς μπορείτε να απολαύσετε τη συναυλία αυτή μέσα από τη συχνότητα του @megatvcom αυτό το Σάββατο στις 22:00 εγώ σας βάζω στα παρασκήνια… λίγα λεπτά πριν την έναρξη…το αγχος στο κόκκινο κ εγώ στα μαύρα σε μια δημιουργία με την υπογραφή της αγαπημένης μου @lenakatsanidou.

Δίπλα μου πάντα οι αγαπημένοι μου συνεργάτες @thanosvogiatzis που κάνει μαγικά σε make up κ μαλλιά, αλλά κ ο @uberalbanis που υπογράφει το styling. Είμαι πολύ τυχερή που τους έχω όχι στο καμαρίνι μου, αλλά στη ζωή μου.

Είμαι πολύ τυχερή… για τις όμορφες στιγμές που μου χαρίζει η δουλειά μου, για όλους τους ανθρώπους που έχω την ευκαιρία να γνωρίζω μέσα από αυτήν, πάνω κ πίσω από τη σκηνή. Κ όλα αυτά τα απαθανατίζει μέσα από τη δίκη της ματιά η @ntsitlaidi …

Κ πολύ πεινασμένη σε όλες τις φωτό, δε φαίνεται, αλλά συμβαίνει. Υγ: θα σας ανεβάσω κ τις άλλες δημιουργίες! Σύντομα…  #concert #panik #show #tvhostess».

Απίθανο ήταν βέβαια και το μάξι λευκό φόρεμα που φόρεσε και το οποίο φέρει την υπογραφή του ταλαντούχου σχεδιαστή Γιάννη Λάσκου και του brand του Laskos.

Σε δεύτερη ανάρτηση που έκανε η Ελενώρα Μελέτη έγραψε μερικά λόγια και για αυτή της την εμφάνιση και στο πώς κατέληξαν στην φανταστική αυτή τουαλέτα. Ειδικότερα ανέφερε:

«Το άσπρο το έχω συνδυάσει στο μυαλό μου με «νυφικό». Είναι όμως το άτιμο τόσο τηλεοπτικό. «Να βάλουμε άσπρο?» Μου λέει ο @uberalbanis .

Φωτογραφίες: Intagram

“Aσε με μωρέ Πάνο» του λέω… «παχαίνει, διαφανίζει, διαγράφει, θα φαίνεται η κυτταρίτιδα. Άσε με…» Μέχρι που με πήγε στον λατρεμένο μου @yannislaskos @laskosofficial . Ποσό καλό παιδί… ποσό ωραίος τύπος. Ποσό ταλέντο.

Με το που είδα το φόρεμα το ερωτεύτηκα. «Λες να σαβουριαστω?» Αναρωτιόμουνα… Αλλά ήταν τόσο ωραίο… Όταν το είδε ο @thanosvogiatzis του γύρισε το μάτι!!!

«Θα βάλουμε κόκκινο κραγιόν»… μου είπε… Επειδή πάντα κάνω αυτό που μου λένε τα αγόρια μου, κ το λευκό έβαλα κ το κόκκινο κραγιόν! Κ δεν σαβουριάστηκα! Για να μην έχουν να λένε όσοι στο χώρο ψιθυρίζουν πως η Μελέτη πάει με τα τακούνια σαν τσολιάς… ?‍♀️???».

Εσάς ποιο είναι το αγαπημένο σας outfit; 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ