Ο Brad Pitt έκλεισε τα 58: Οι πρώην έρωτες του γοητευτικού star - από την Gwyneth & την Jennifer στην Angelina (φωτό & βίντεο)

Μερικές από της γυναίκες που έχουν βρεθεί στο πλευρό του

Ο Brad Pitt θα κρατήσει «χαμηλούς τόνους» το Σαββατοκύριακο των γενεθλίων του με πηγή να λέει ότι ο star, που κλείνει σήμερα τα 58, δεν σκοπεύει να κάνει κάποιο μεγάλο party.

Μιλώντας στο People η πηγή πρόσθεσε ότιο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είναι γενικά ήπιων τόνων. «Ούτως ή άλλως είναι τέτοιος άνθρωπος» και καθώς τα γενέθλιά του είναι στο τέλος του χρόνου είναι για αυτόν «μια περίοδος αναστοχασμού».

Άλλωστε ο Brad Pitt είχε μια γεμάτη χρονιά αφού γύρισε δύο ταινίες με την Sandra Bullock, ενώ παράλληλα συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη του με την πρώην σύζυγό του Angelina Jolie για την κηδεμονία των παιδιών τους.

Φωτογραφίες: EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο ηθοποιός του Ocean's Eleven είναι πατέρας έξι παιδιών, του Maddox, 20, του Pax, 18, της Zahara, 16, της Shiloh, 15 και των 13χρονων δίδυμων Vivienne και Knox, με την Jolie.

«Η κατάσταση με τα παιδιά εξακολουθεί να είναι δύσκολη», λέει η πηγή. «Είναι χάλια. Είναι αυτό που είναι. Τα παιδιά του έχουν τη μεγαλύτερη σημασία για αυτόν».  «Ο κόσμος τον συμπαθεί πολύ και έχει έναν ισχυρό κύκλο που τον υποστηρίζει» πρόσθεσε ακόμα.

Ο Brad Pitt και οι πρώην!

Με αφορμή τα γενέθλια του γοητευτικού ηθοποιού στο eirinika κάνουμε μια αναδρομή στις διάσημες γυναίκες που έχουν βρεθεί ανά τα χρόνια στο πλευρό του.

Το 1984, ο Pitt συνδέθηκε με την Βρετανοαμερικανίδα τραγουδίστρια Sinitta, με την οποία έβγαινε για δύο χρόνια. Η ίδια αργότερα αποκάλυψεότι ο νεαρός Pitt ήταν «όμορφος με το πιο εκπληκτικό σώμα» και «πολύ γλυκός» όσο ήταν μαζί της.

 

 

Μετά από μια σειρά σύντομων σχέσεων με συμπρωταγωνίστριές του αρραβωνιάστηκε την ηθοποιό Jill Schoelen το 1989, ωστόσο χώρισαν μετά από μόλις 8 μήνες.

 

 

Σύμφωνα με το usmagazine.com σχεδόν 10 χρόνια αργότερα ο Brad Pitt αρραβωνιάστηκε την Gwyneth Paltrow. Οι δυο τους ήταν το επόμενο It Couple του Χόλιγουντ πριν τον χωρισμό τους το 1997. 

Το 2015, η Paltrow μίλησε στον Howard Stern για το «καταστροφικό» τέλος της σχέσης τους. «Ήμουν τέτοιο παιδί. Δεν ήμουν έτοιμη και ήταν πολύ καλός για μένα» είχε πει τότε η ηθοποιός.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neomag (@info_neomag)

 

Μετά από έναν σύντομο δεσμό με την ηθοποιό Claire Forlani ο Pitt βγήκε ένα «τυφλό» ραντεβού με την Jennifer Aniston το 1998. Το 2000 ανέβηκαν τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας και έγιναν έναν από τα τελευταία «χρυσά ζευγάρια» του Χόλιγουντ!

AFPI Via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφίες: EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τον Ιανουάριο του 2005, το ζευγάρι ανακοίνωσε επίσημα τον χωρισμό του. «Θα θέλαμε να εξηγήσουμε ότι ο χωρισμός μας δεν είναι αποτέλεσμα οποιασδήποτε εικασίας που αναφέρθηκε από τα ταμπλόιντ και τα ΜΜΕ». Το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε εννέα μήνες αργότερα.

Και κάπου εκεί είχε ήδη μπει στην ζωή του η Angelina Jolie. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Mr και Mrs Smith ενώ το 2014 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο Pitt παράλληλα υιοθέτησε τα παιδιά της Jolie, Zahara και Maddox, το 2006 πριν υποδεχτεί την κόρη Shiloh τους την ίδια χρονιά. Το ζευγάρι έχει επίσης μαζί τα υιοθετημένα παιδιά Pax, Vivienne και Knox.

Δύο χρόνια μετά τον γάμο τους τελικά χώρισαν ενώ τώρα είναι σε δικαστική διαμάχη για την κηδεμονία των παιδιών τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ