Σαντορίνη: Ισόβια για τον 20χρονο που σκότωσε και έκαψε το αφεντικό του, 69χρονο ξενοδόχο (βίντεο)

Τι είπε ο νεαρός για το έγκλημα;

Σε ισόβια κάθειρξη χωρίς κανένα ελαφρυντικό καταδικάστηκε, ο νεαρός που σκότωσε το αφεντικό του, ξενοδόχο στη Σαντορίνη και του έβαλε φωτιά για να εξαφανίσει τα ίχνη του. 

Μετανιωμένος για το «μεγαλύτερο λάθος της ζωής του», δηλώνει μέσω του δικηγόρου του ο 20χρονος, για τον φρικτό θάνατο του 69χρονου επιχειρηματία.

Όπως λέει ο 20χρονος δολοφόνος στον ANT1: «Ήταν ένα ατύχημα. Ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Θύμωσα, γιατί δεν μου έδινε τα χρήματα μου και πάνω στον τσακωμό, θόλωσα, τον έσπρωξα και χτύπησε, πέφτοντας, στο κεφάλι».

Για μια διαφορά 200 ευρώ στα μεροκάματα του ξέσπασε καυγάς. Ο 20χρονος σε κάποιο χτύπημα, άφησε αναίσθητο τον ξενοδόχο. Στη συνέχεια, τον έλουσε με βότκα, του έβαλε φωτιά και τον έκαψε! «Δεν ήξερα αν ήταν ζωντανός ή όχι. Φοβήθηκα μην με πιάσουν και έκανα ό,τι έκανα. Ήταν ατύχημα και ελπίζω να αποδειχθεί στο Εφετείο», λέει ο 20χρονος δράστης, 

Ο ιατροδικαστής εξήγησε ότι αν ο δράστης δεν είχε βάλει φωτιά στο θύμα του, μετά από τα χτυπήματα, ίσως σήμερα να ζούσε ο άτυχος ξενοδόχος.

Ο 20χρονος, σύμφωνα με όσα ομολόγησε, αφού σκότωσε τον άτυχο ξενοδόχο, μετέβη στην Καλντέρα και πέταξε τα ματωμένα ρούχα του. Στη συνέχεια, πήγε σε σπίτι προσώπου του φιλικού του περιβάλλοντος, άλλαξε ρούχα και για ώρες προσποιούνταν ότι δεν είχε συμβεί το παραμικρό, μέχρι που αποκαλύφθηκε ότι οι κάμερες ασφαλείας τον «έπιασαν» να επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος για να αφαιρέσει ένα αντικείμενο που έφερε τα ίχνη του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ