Χιόνια στο καμπαναριό… της Λαμίας: Στα λευκά Τύμφρηστος, Καρπενήσι, Μπράλος, Δομοκός (φωτό & βίντεο)

Κανένα πρόβλημα στην εθνική οδό μέχρι στιγμής

Τα πρώτα χιόνια έπεσαν στην περιοχή του Δομοκού όταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα πυκνή χιονόπτωση άρχισε να καλύπτει το οδόστρωμα από τα δίδυμα πρατήρια και πάνω. Μέχρι τις 4:00΄τα ξημερώματα τα χιόνια έφτασαν πιο χαμηλά, λίγο πιο πάνω από το νοσοκομείο της Λαμίας.

Στις 7:00΄το πρωί του Σαββάτου ξεκίνησε να χιονίζει ξανά και πιο έντονα τόσο στο δρόμο προς Δομοκό, όσο και προς Μπράλο.

Πιο ελαφριά χιονόπτωση έχουμε, από τον Τυμφρηστό και πάνω στο δρόμο προς Καρπενήσι. Όπως είπε στο LamiaReport o Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας τα μηχανήματα της Περιφέρειας ειναι στους δρόμους από τα μεσάνυχτα και καθαρίζουν το οδόστρωμα. Αυτή τη στιγμή η κυκλοφορία γίνεται κανονικά χωρίς αλυσίδες σε όλους τους παραπάνω οδικούς άξονες που χιονίζει.

Κανένα πρόβλημα στην εθνική οδό μέχρι στιγμής. Είναι αυτονόητο ότι οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν μαζί τους αλυσίδες γιατι τις επόμενες ώρες ο χιονιάς έχει πιο άγριες διαθέσεις.

Χιόνια έπεσαν επίσης και στα ορεινά χωριά του Δήμου Λαμιέων, όπως το Καλαμάκι, η Δίβρη, το Ελευθεροχώρι, η Παύλιανη, το Δέλφινο, η Καστανιά, ο Πύργος και άλλα.

Δείτε επίσης: Κάρμελ - δείτε live την πορεία της κακοκαιρίας: Στα λευκά η χώρα, χιόνια και στην Αττική (βίντεο)

Η Πολίτικη Προστασία του Δήμου Λαμιέων ειναι σε ετοιμότητα και όπως είπε στο LamiaReport ο αντιδήμαρχος Κώστας Ξεφλούδας μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα από το χιονιά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ