Χριστούγεννα: 65 απίθανα χριστουγεννιάτικα σχέδια για νύχια που θα κλέψουν τις εντυπώσεις

Aνανέωσε το μανικούρ σου για τις γιορτές... 

Η πιο χαρούμενη και παιχνιδιάρικη εποχή της χρονιάς έφτασε και ο στολισμός των Χριστουγέννων βρίσκεται παντού γύρω μας, ακόμη και στα νύχια!

Υπάρχουν άλλωστε τόσα πολλά χριστουγεννιάτικα σχέδια για τα νύχια, που δεν θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις.

Μη διστάσεις λοιπόν να μπεις στο κλίμα των Χριστουγέννων και να εξωτερικεύσεις το παιδί που κρύβεις μέσα σου, επιλέγοντας ένα παιχνιδιάρικο σχέδιο νυχιών με στολίδια, αστεράκια, ελαφάκια, το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ή ακόμη και τον Άγιο Βασίλη.

Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις ένα πιο μίνιμαλ nail art για να γιορτάσεις διακριτικά ή ένα λαμπερό μανικιούρ που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του σε όποιο ρεβεγιόν ή πάρτι παρευρεθείς αυτές τις μέρες.

Εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε όση έμπνευση χρειάζεσαι για το μανικιούρ των γιορτών!

Προτάσεις για minimal χριστουγεννιάτικα μανικιούρ

Μία όχι μόνο διαχρονική επιλογή αλλά και κορυφαία τάση αυτή τη στιγμή στα νύχια, είναι το γαλλικό μανικιούρ. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να λείπει και η χριστουγεννιάτικη εκδοχή του. Αν σου αρέσουν τα μίνιμαλ νύχια, κάνε τη γραμμή σε κόκκινο ή μπορντό χρώμα και συμπλήρωσε το σχέδιο ώστε να θυμίζει το σκουφάκι του Άγιου Βασίλη.

Στις παραπάνω φωτογραφίες θα βρεις 3-4 εκδοχές για το πολύ δημοφιλές αυτό χριστουγεννιάτικο nail art.

Εναλλακτικά μπορείς να κάνεις ένα διακριτικό χριστουγεννιάτικο σχέδιο πάνω σε ένα από τα μονόχρωμα νύχια σου. Ή να ακολουθήσεις την τάση που θέλει συνδυασμό μονόχρωμων νυχιών και γαλλικού, προσθέτοντας και πάλι ένα μίνιμαλ σχέδιο που θα θυμίζει Χριστούγεννα.

Εντυπωσιακά και παιχνιδιάρικα νύχια για τα Χριστούγεννα

Η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων μπορεί να αντικατοπτριστεί και μέσα από παιχνιδιάρικα εορταστικά σχέδια νυχιών.

Με βασικά χρώματα το κόκκινο, το λευκό και το σκούρο πράσινο, μπορείς να δημιουργήσεις υπέροχα χριστουγεννιάτικα μανικιούρ με χιονονιφάδες, χριστουγεννιάτικα στολίδια, τον Άγιο Βασίλη και γενικότερα ότι θυμίζει Χριστούγεννα.

Όπως θα είδες όμως στις παραπάνω φωτογραφίες, οι επιλογές σου δεν περιορίζονται σε αυτά τα κλασικά χρώματα. Μπορείς κάλλιστα να προτιμήσεις νύχια σε νουντ αποχρώσεις ή ακόμη και μπλε, ροζ, λιλά ή καφέ αναφέρει το beautetinkyriaki

Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις καλό χέρι… ή καλή nail artist!

Λαμπερά σχέδια νυχιών για το Χριστουγεννιάτικο πάρτι και όχι μόνο

Μια τέτοια εορταστική περίσταση όπως το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων απαιτεί λίγη λάμψη, αν φυσικά ταιριάζει στο γούστο σου.

Γυαλιστερά βερνίκια νυχιών, μεταλλικές αποχρώσεις και γκλίτερ θα δώσουν αυτό το κάτι έξτρα που θα απογειώσει το μανικιούρ σου και θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του.

Σε συνδυασμό με ένα χριστουγεννιάτικο σχέδιο νυχιών όπως τα παραπάνω, το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ