Τζούλια Νόβα: Μιλάει για την μαγική στιγμή του τοκετού της στο σπίτι - '' Ήταν κάτι τρομερά αξέχαστο, όμορφο'' (βίντεο)

Μίλησε για την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της... 

Η Τζούλια Νόβα πρίν λίγες ημέρες έγινε για πρώτη φορά μητέρα. Η λαμπερή παρουσιάστρια και ο σύζυγός της Μιχάλης Βιτζηλαίος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού η οικογένειά τους ολοκληρώθηκε. 

Μάλιστα η γλυκιά μανούλα μοιράστηκε την εμπειρία του τοκετού της μιλώντας στο Happy Day. Αυτό που λίγοι ξέρουν είναι ότι η Τζούλια Νόβα γέννησε στο σπίτι της. 

 

 

 

 

Πάμε να δούμε τι είπε για την μαγική στιγμή:

«Είχα λίγο αγχωθεί με τον θηλασμό γιατί δεν ήξερα πώς να την κρατήσω, αλλά τώρα σιγά σιγά τα βρίσκουμε και λύνεται και αυτό το προβληματάκι. Δεν έχω αγχωθεί, ανά πάσα στιγμή έχω τις μαίες μου στο πλάι μου, τις παίρνω τηλέφωνο και έρχονται από το σπίτι» είπε αρχικά η Τζούλια Νόβα.

 

 

Σχετικά με την απόφαση ο τοκετός να γίνει στο σπίτι, ανέφερε: «Δε φοβήθηκα καθόλου, είχα τα κορίτσια δίπλα μου. Στην αρχή αγχώθηκα όταν έσπασαν τα νερά. Πρώτα ήρθε η πρώτη μαία και μετά από κάποιες ώρες ήρθε η δεύτερη. Κοιμόμουν, ήταν 3 το πρωί και ξύπνησα με πονάκια περιόδου, αλλά πολύ έντονα. 

Ήμουν 40 εβδομάδων. Έτρεξα στο μπάνιο και τελικά ήθελε το παιδάκι να έρθει».

«Ξύπνησα τον Μιχάλη, δεν το πίστευε, ανά μία ώρα αλλάζαμε. Η όλη διαδικασία δεν ήταν σε ένα μέρος. Στην αρχή ξεκινήσαμε στο κρεβάτι, κάποια στιγμή κατεβήκαμε και στο πάτωμα, πήγαμε και στο μπάνιο, γεμίσαμε την μπανιέρα για να ανακουφιστώ. Σε σύνολο κράτησε 8 ώρες ο τοκετός. Γέννησα 11:40 το πρωί. Η γέννα διήρκεσε 20 λεπτά», κετέληξε. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ