Διασωληνώθηκε η κόρη της Ροζίτας Σώκου - Τρεις ημέρες μετά το θάνατο της μητέρας της

Πριν από 3 ημέρες η Ροζίτα Σώκου έφυγε από τη ζωή, νικημένη από τον κορωνοϊό...

Η κόρη της Ροζίτας Σώκου, Iρένε Μαραντέι που νοσεί από κορωνοϊό, νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» και κρίθηκε απαραίτητο από τους γιατρούς να διασωληνωθεί, όπως επιβεβαίωσε ο γιος της στον ANT1.

Μάλιστα ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε στην εμπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου πως και η Ροζίτα Σώκου και η κόρη της Μαραντέι ήταν εναντίον των εμβολίων...

Σύμφωνα με τον Εμίλιο Τανκρέντι, «η μητέρα μου διασωληνώθηκε. Δεν είναι τόσο σοβαρή η κατάσταση της, αλλά δεν υπήρχε η εξέλιξη που περίμεναν οι γιατροί στην υγεία της».

"Δεν έχει νόημα να σας το κρύψω, ναι είναι διασωληνωμένη. Δεν είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Απλά δεν υπήρχε μία βελτίωση όπως ήθελαν οι γιατροί κι έτσι τη διασωλήνωσαν για να γίνει καλύτερα πιο γρήγορα. Είναι στην πέμπτη, έκτη μέρα και ελπίζουμε να μην μείνει ακόμα για πολλές" είπε ο γιος της Ιρένε Μαραντέι και εγγονός της Ροζίτας Σώκου.

Ο ίδιος δεν θέλησε να απαντήσει για το αν η μητέρα του ήταν εμβολιασμένη, αλλά οι πληροφορίες θέλουν και την κ. Μαραντέι να είναι ανεμβολίαστη. όπως άλλωστε ήταν και η μητέρα της Ροζίτα Σώκου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ