Vintage pic: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια μαζί με την μητέρα του Μαρίκα & τις τρεις αδερφές του

Η οικογένεια ζούσε υπό κατ’οίκον περιορισμό τις μέρες της δικτατορίας

Μια απίθανη οικογενειακή, vintage φωτογραφία από τα πρώτα γενέθλια του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει αναρτήσει στην σελίδα της στο Instagram η Έλενα Μακρή.

Στο στιγμιότυπο από το παρελθόν βλέπουμε τον πρωθυπουργό παιδάκι ακόμα να κάθεται στο καρεκλάκι του με την τούρτα μπροστά του, ενώ είναι περιστοιχισμένος από τη μητέρα του Μαρίκα και τις αδελφές του Ντόρα, Αλεξάνδρα και Κατερίνα.

Την ίδια ώωρα η εκδότρια περιγράφει στο post της και την ιδιαίιτερη ιστορία πίσω από την συγκεκριμένη φωτογραφία: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια τον Μάρτιο του 1969, περιστοιχισμένος από τη μητέρα του Μαρίκα και τις αδελφές του Ντόρα, Αλεξάνδρα και Κατερίνα.

Η τρυφερή φωτογραφία που τραβήχτηκε στο σπίτι στη Γλυφάδα, όπου η οικογένεια ζούσε υπό κατ’οίκον περιορισμό τις μέρες της δικτατορίας του 67 και το οποίο πωλήθηκε προ ολίγων ημερών, είχε σταλεί στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη που βρισκόταν εκείνη την εποχή εξόριστος στο Παρίσι μακριά από την οικογένεια του, κυνηγημένος από τους συνταγματάρχες».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ