GNTM 4: Μετά από δύο εντυπωσιακές φωτογραφήσεις η ατίθαση Κυβέλη είναι ένα βήμα πριν τη νίκη (βίντεο)

Όσα έγιναν στο πρώτο μέρος του μεγάλου τελικού

Το βράδυ της τρίτης προβλήθηκε το πρώτο μέρος του μεγάλου τελικού του GNTM 4 με την Κυβέλη, τον Κωνσταντίνο και την Όλγα να περνούν τις τελευταίες τους στιγμές στην βίλα του διαγωνισμού μοντέλων.

Πρώτη στάση, ένα καφέ-μπαρ με γαλλικό άρωμα, το οποίο έγινε το σκηνικό για την πρώτη δοκιμασία. Μια φωτογράφηση που «δανείστηκε» στοιχεία από την εμβληματική σκηνή της Audrey Hepburn στην κλασική ταινία «Breakfast at Tiffany’s»

Η μέρα όμως δεν τελείωσε εκεί. Η δράση μεταφέρθηκεσε ένα πανέμορφο νεοκλασικό για τη δεύτερη διαγωνιστική φωτογράφηση με τίτλο «Ballroom». Βιέννη, λάμψη, ρομαντισμός και κομψότητα, είναι τα στοιχεία που πλαισιώνουν τα βασικό ζητούμενο των λήψεων, που δεν είναι άλλο από το φλερτ.

Οι υποψήφιοι κλήθηκαν να συνεργαστούν με επαγγελματίες μοντέλα, καθώς φλερτάρουν με ένα από αυτά και ποζάρουν για τον φακό του Δημήτρη Σκουλού. Τι συμβαίνει όμως όταν μεταξύ των επαγγελματιών διακρίνονται και γνώριμα τους πρόσωπα;

Η Αγάπη, ο Ντίνος και ο Στυλιανός,επέστρεψαν στο GNTM 4, για να συμμετέχουν στο concept και να αποτελέσουν επιλογές, ως αντικείμενα του πόθου.

Με δύο πολύ δυνατές λήψεις έκαστος, οι top3 του διαγωνισμού έφτασαν λοιπόν στο πλατό ετυμηγορίας, που κρύβει πολλές εκπλήξεις. Σε πρώτη φάση έμαθαν πως ολοκλήρωσαν μόλις  δύο από τις  τέσσερις δοκιμασίες του τελικού, για κάθε μία από τις οποίες τα μοντέλα θα βαθμολογούνται.

Σε δεύτερη φάση, ο Head Of Scouting του Elite London, Joel Bough, μετέφερετα δικά του προσωποποιημένα μηνύματα προς τους υποψήφιους του μεγάλου τίτλου, δίνοντας τους εμψύχωση και όραμα.

Με την μέχρι στιγμής βαθμολογία λοιπόν προηγείται η Κυβέλη που κατάφερε να συγκεντρώσει 74 βαθμούς, ενώ ακολουθούν ο Κωνσταντίνος με 70 βαθμούς και Όλγα με 69. Έτσι η «ατίθαση» διαγωνιζόμενη είναι εκείνη που βρίσκεται πιο κοντά στη νίκη.  Όλα θα κριθούν βέβαια στο δεύτερο μέρος του μεγάλου τελικού που θα προβληθεί την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ