Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέες καταγγελίες και μαρτυρίες για παρενόχληση - «ήμουν 15 χρονών, το ήξερε» (βίντεο)

Δύο ακόμα γυναίκες τον κατηγορούν

Σάλος έχει προκληθεί μετά τις αποκαλύψεις ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος διέρρευσε υλικό ερωτικού περιεχομένου με πρώην σύντροφό του, ενώ νέες καταγγελίες έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Ο πρώην παρουσιαστής κατηγορείται για διακίνηση υλικού με προσωπικές τους στιγμές σε ιστοσελίδες ενηλίκων, ενώ έχει απομακρυνθεί πλέον από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα.

Υπενθυμίζεται ότι η 30χρονη σήμερα γυναίκα που τον κατήγγειλε μίλησε στο Star και περιέγραψε τα όσα βίωσε μετά την αποκάλυψη πως οι φωτογραφίες και τα βίντεο από ιδιαίτερες στιγμές κυκλοφορούν στο ίντερνετ. Η ίδια σημείωσε μεταξύ άλλων ότι το πρώτο βίντεο ανέβηκε 20 μόλις ημέρες μετά την γνωριμία τους ενώ σημείωσε ότι «το έχει κάνει και σε άλλες».

 

 

Δείτε επίσης: «Ράδιο Αρβύλα»: Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο - Κανάκης: "Ηταν άνανδρο και χυδαίο''

 

 

Οι αποκαλύψεις όμως δεν σταματούν εκεί αφού δύογυναίκες μίλησαν για παρενόχληση. Ειδικότερα η τραγουδίστρια Chrysa του συγκροτήματος OCEANDYST έγραψε σε ανάρτησή της:

«Τώρα λοιπόν που όλα βγήκαν στη φόρα έχω και εγώ να σας πω τη δική μου ιστορία για το γνωστό σε όλους μας τηλεοπτικό πρόσωπο. Οταν ακόμα ήμουν ανήλικη έπαιζε σε ένα beach bar όπου είχα πάει με τους φίλους μου. Κάποια στιγμή είπε κάποιο ανέκδοτο το οποίο μου φάνηκε αστείο και γέλασα. Ετσι βγήκε ευκαιρία να με προσεγγίσει. Κάποια στιγμή, λίγο μεθυσμένη και ξεχασμένη εφόσον διασκέδαζα με τους φίλους μου, καθίσαμε στο μπαρ όπου βρισκόταν και ο ίδιος.

Κάποια στιγμή πήγα στην τουαλέτα και την ώρα που βρισκόμουν μέσα, άκουσα την πόρτα να ανοίγει. Βγαίνοντας έξω τον αντίκρισα σοκαρισμένη και ο ίδιος με ρώτησε «ωχ, εδώ είναι οι γυναικείες τουαλέτες; Μπερδεύτηκα». Στη συνέχεια μου έκανε ερωτήσεις για τη ζωή μου και στη συνέχεια αφού είδε ότι απαντούσα προχώρησε σε άλλες ερωτήσεις που δεν θέλω να αναφέρω τώρα λόγω της χυδαιότητας αυτών. Ευτυχώς μια φίλη μου ήταν στη δίπλα τουαλέτα και δεν το είχε παρατηρήσει. Οπότε μόλις την είδε έφυγε.

Στη συνέχεια δεν δίστασε ακόμη και μπροστά στους φίλους μου να εκφράσει τη δυσαρέσκεια του που ήμουν ανήλικη και δεν μπορούσαμε να «περάσουμε καλά» περνώντας από μπροστά μου και λέγοντας «πολύ κρίμα…».

 

 

Η νεαρή κοπέλα μιλώντας σε πρωινή εκπόμπή ανέφερε επίσης ότι: «Είναι μία πολύ τραυματική εμπειρία. Κάθε είδους σεξουαλική παρενόχληση, ακόμη και την λεκτική, είναι δύσκολο να την διαχειριστείς, ειδικά όταν είσαι ανήλικη. Ήμουν 17 ετών τότε. Δεν βγήκα να μιλήσω για την δική μου προβολή, αλλά για όλες αυτές τις κοπέλες που βίωσαν κάτι παρόμοιο είτε από τον ίδιο είτε από κάποιον διαφορετικό άνθρωπο. Μπορείς να φτάσεις στο σημείο να σιχαίνεσαι τον εαυτό σου με αυτά που θα ακούσεις».

Δείτε επίσης: Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η ανάρτηση του ακτιβιστή που δημοσίευσε την καταγγελία για εκδικητικό πορνό (φωτό)

Λίγο αργότερα ήρθε και μια τρίτη καταγγελία με κοπέλα να γγράφει στο Facebook:

«2010. Κοιμάμαι και ξυπνάω με ραδιόφωνο και συγκεκριμένα imagine. Παίρνω τηλέφωνο μια μέρα σαν 15χρονη ακροάτρια στην εκπομπή του Στάθη Παναγιωτόπουλου για να ζητήσω ένα τραγούδι και να πω δυο κουβέντες με τον παραγωγό που άκουγα σαν έφηβη. Μου λέει ο παραγωγός εκτός αέρα πού είναι ο σταθμός για να πάμε με την παρέα μου να δούμε πώς γίνεται η εκπομπή στο ραδιόφωνο. 

Ο Στάθης είχε εκπομπή 13:00-15:00 και οι υπόλοιποι της αρβύλας 15:00-17:00. Προκειμένου να τους δούμε όλους πήγαμε γυρω στις 14:30. Καθώς ήμασταν μες στο στούντιο για την εκπομπή με την παρέα μου μού λεει ο Στάθης "θα φύγω, έλα να με χαιρετήσεις". Μια και μου έκανε το "ορίστε" να πάμε στο σταθμό να δούμε τους ανθρώπους που ακουγαμε στο ραδιόφωνο, ήταν φυσικό να τον χαιρετήσω και να του πω ευχαριστώ. 

Δείτε επίσης: Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη του δήλωση μετά την καταγγελία για εκδικητικό πορνό - ''Ζητώ συγγνώμη δημοσίως από φίλους & συναδέλφους

 

Κλείσαμε την πόρτα στον όροφο και κατεβήκαμε τα σκαλιά για να φύγει. Του λέω καλό μεσημέρι. Μου λέει "φιλί;". Τον φιλάω στο μάγουλο φιλικά και του λέω ξανά "καλό μεσημέρι". Μου λέει "δεν εννοούσα αυτό, φιλί;" Του λέω "δεν ξέρω τι εννοείς, καλό μεσημέρι" και γυρνάω να ανέβω τις σκάλες και να παω πάνω στο στούντιο που είναι οι φίλοι μου. Μου δίνει μια στον κώλο και μου λέει "δεν πειράζει".  Ήμουν 15 χρονών. Το ήξερε. 

Με αυτή την ευκολία με παρενόχλησε, χωρίς δεύτερη σκέψη. Γιατί δε θα μιλούσα. Και όντως δε μίλησα, το είπα σαν μυστικό λες και έφερα την ευθύνη του, σε δυο φίλες μου. Σήμερα καμία μόνη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ