Swirl Nails: 35 σχέδια νυχιών για trendy μανικιούρ με την κορυφαία τάση

Tα Χριστούγεννα πλησιάζουν και πρέπει να ανανεώσουμε το μανικιούρ μας... 

Τα Swirl Nails έχουν κυριολεκτικά κατακτήσει το Instagram, καθώς είναι μια από τις πιο trendy τάσεις στα σχέδια νυχιών αυτή τη στιγμή!

Πρόκειται για μια από τις εκδοχές της γενικότερης τάσης των abstract nails. Το συγκεκριμένο στυλ είναι εμπνευσμένο από τα ‘70s και στην ουσία αποτελείται από αφηρημένες καμπυλωτές γραμμές, γεγονός που το κάνει εύκολο ακόμα και για όσες θέλουν να δοκιμάσουν το συγκεκριμένο μανικιούρ μόνες τους στο σπίτι.

Τόσο παιχνιδιάρικο όσο και σικάτο, αυτό το trend στα νύχια θα πάρει ακριβώς το ύφος που εσύ επιθυμείς ανάλογα με τα χρώματα και το σχέδιο που θα επιλέξεις.

Εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε έμπνευση ώστε να κάνεις τα πιο τέλεια trendy swirl nails που μπορείς να φανταστείς!

Άσπρα και μαύρα σχέδια για Swirl Nails

Τα άσπρα και μαύρα βερνίκια είναι δύο χρώματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλο το χρόνο στα νύχια και ταιριάζουν με τα περισσότερα από τα ρούχα μας.

Πρόκειται μάλιστα για chic αποχρώσεις που αναδεικνύονται υπέροχα πάνω σε διάφανη ή νουντ βάση, η οποία αποτελεί την πιο συχνή επιλογή στα swirl nails.

Και μην ξεχνάς πώς ο συνδυασμός των δύο χρωμάτων μπορεί να δημιουργήσει εκπληκτικά ασπρόμαυρα νύχια!

Αφηρημένα σχέδια νυχιών σε καφέ αποχρώσεις

Το καφέ είναι ένα ακόμη υπέροχο διαχρονικό χρώμα κυρίως για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, το οποίο μάλιστα τη φετινή σεζόν αποτελεί κορυφαία τάση. Αν λοιπόν συνδυάσεις και τα δύο top trends, δηλαδή τα swirl nails και τα καφέ νύχια, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι εκπληκτικό!

Σε περίπτωση που θες να το κάνεις ακόμη πιο ενδιαφέρον και trendy, βάψε τη βάση των νυχιών σου σε απαλό καφέ και κάνε τις αφηρημένες γραμμές σε σοκολατί απόχρωση.

Πράσινα Abstract Nails με αφηρημένες γραμμές

Ένα ακόμη σαγηνευτικό χρώμα για τα νύχια ιδιαίτερα αυτή την εποχή είναι το πράσινο. Ειδικά στις πιο σκούρες αποχρώσεις του όπως το κυπαρίσσι ή σμαράγδι, εκπέμπει μια ξεχωριστή φινέτσα και θεωρείται τοπ τάση.

Πάνω σε διάφανη, nude ή γαλακτερη βάση οι συγκεκριμένες αποχρώσεις μπορούν πραγματικά να απογειωθούν και γι’ αυτό αποτελούν ιδανική πρόταση για abstract nails αναφέρει το beautetinkyriaki

Χρησιμοποίησε λοιπόν μια ή και περισσότερες αποχρώσεις του πράσινου για να δημιουργήσεις αφηρημένες γραμμές και σχέδια γεμάτα καμπύλες στα νύχια σου.

Αν θες μια επιπλέον πινελιά λάμψης και πολυτελείας, πρόσθεσε μια abstract γραμμή με μεταλλικό βερνίκι νυχιών.

Κόκκινο μανικιούρ με trendy swirls

Το κόκκινο βερνίκι νυχιών έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας και αποτελεί μία από τις πιο κλασικές επιλογές. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να λείπει από τις προτάσεις για abstract swirl nails.

Όπως θα είδες και στις φωτογραφίες, μπορείς συνδυάσεις το συγκεκριμένο σχέδιο ακόμη και με μονόχρωμα κόκκινα νύχια ή με γαλλικό μανικιούρ. Το παιχνίδι άλλωστε με τα διαφορετικά σχέδια νυχιών σε κάθε δάχτυλο είναι πολύ trendy!

Και βέβαια μην ξεχνάς τις πιο βαθιές αποχρώσεις του κόκκινου όπως το  βουργουνδί.

Περισσότερα χρώματα για Swirl Nails

Οι αποχρώσεις του μπλε, το λιλά, τα παστέλ, το μωβ, τα βερνίκια με glitter και τα metallics, είναι μόνο μερικές ακόμη επιλογές που μπορείς να κάνεις για τέλεια Swirl Nails.

Μη διστάσεις να παίξεις με τα χρώματα και τα αφηρημένα σχέδια γραμμών που χαρακτηρίζουν την συγκεκριμένη τάση και θα έχεις κάθε φορά ένα καινούργιο εντυπωσιακό μανικιούρ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ