Βίντεο: Όταν η βασίλισσα Ελισάβετ έφτιαχνε χριστουγεννιάτικες πουτίγκες με τους τρεις διαδόχους της Κάρολο, William & George

4 γενιές μαγείρευαν όλοι μαζί στο παλάτι

Τα Χριστούεγεννα είναι προ των πυλών και στο eirinika βρήκαμε ένα πολύ όμροφο εορταστικό βίντεο της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, από το 2019.

Σε αυτό βλέπουμε την βασίλισσα Ελισάβετ μαζί με τον γιο της πρίγκιπα Κάρολο, τον εγγονό της πρίγκιπα William και τον δισέγγονο και πρωτότοκο γιο του Δούκα του Κέιμπριτζ, πρίγκιπα George να μαγειρεύουν όλοι μαζί!

Να σημειωθεί ότι οι τρεις άντρες είναι οι επόμενοι στην σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου με τον πρίγκιπα της Ουαλίας να έρχεται πρώτος, τον γιο του δεύτερος και τον μικρό George να είναι ο τρίτος.

Οι τέσσερις γενιές λοιπόν ετοίμασαν τα εορταστικά κεράσματα  στην αίθουσα μουσικής του παλατιού, ενώ στο βίντεο φαίνεται μεταξύ άλλων ο γιος της Kate Middleton να ανακατεύει ένα μείγμα φρούτων σε ένα μεγάλο μπολ με μια ξύλινη κουτάλα.

Όπως ανέφερε τότε σε άρθρο του το People τα μέλη της βασιλικής οικογένειας μαζεύτηκαν για να φτιάξουν τέσσερις χριστουγεννιάτικες πουτίγκες, που παραδοσιακά φέρνουν καλή τύχη.




Ήταν μια κίνηση που απουτελούσε μέρος της πρωτοβουλίας Together at Christmas για την παροχή πρόσθετης υποστήριξης στην κοινότητα των Ενόπλων Δυνάμεων κατά τις γιορτές.

«Η βασίλισσα, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, ο δούκας του Κέιμπριτζ και ο πρίγκιπας Τζορτζ φτιάχνουν χριστουγεννιάτικες πουτίγκες στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Μαζί τα Χριστούγεννα» της Βασιλικής Βρετανικής Λεγεώνας», έγραφε η ανάρτηση που είχε γίνει από την βασιλική οικογένεια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ