Τζιν και μπότες: 10+1 ιδέες για να τα συνδυάσεις στο πιο στυλάτο ντύσιμο

Yπέροχοι τρόποι να τα συνδυάσεις... 

Τόσο το τζιν, όσο και οι μπότες αποτελούν δυο από τα πιο αγαπημένα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας και το ντύσιμο με αυτά δεν μπορεί παρά να είναι εντυπωσιακό.

Οι συνδυασμοί τους μπορούν να οδηγήσουν σε casual, αλλά και πιο βραδινά στυλάτα outfits. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται και από τις όμορφες φωτογραφίες των fashionistas από όλο τον κόσμο που βρήκαμε στο Instagram.

Αν λοιπόν ψάχνεις ενδιαφέροντες και πολύ trendy τρόπους για να φορέσεις μπότες με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι, οι παρακάτω προτάσεις θα σου δώσουν έμπνευση.

Cowboy style ντύσιμο με μπότες και skinny jeans

Cowboy style ντύσιμο με μπότες και skinny jeans
Photo: @annabellefleur

Ένας από τους πιο trendy συνδυασμούς με τζιν και μπότες είναι αναμφίβολα κι αυτός. Φόρεσε λοιπόν ένα κομψό στενό denim παντελόνι με ένα ζευγάρι cowboy boots (κορυφαία τάση στα παπούτσια για το Χειμώνα 2021 – 2022) απ’ έξω και το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει.

Από πάνω μπορείς είτε να βάλεις ένα απλό πουλοβεράκι ή μπλουζάκι και ένα bomber jacket δημιουργώντας ένα πιο casual chic style outfit, είτε να προσθέσεις ένα πιο βραδινό τοπ για να κάνεις μια πιο glamorous εμφάνιση.

Trendy ντύσιμο με baggy jeans και μπότες

Trendy ντύσιμο με baggy jeans και μπότες
Photo: @gittabanko

Τα φαρδιά τζιν είναι ακόμη ένα fashion trend για το Χειμώνα. Επομένως, δεν γίνεται να μην τα αναφέρουμε.

Δοκίμασε λοιπόν να φορέσεις ένα baggy jeans με ένα ζευγάρι μυτερές και εφαρμοστές κατά προτίμηση μπότες από μέσα, κάνοντας ένα fashionable σύνολο που θα ζηλέψουν όλες σου οι φίλες.

Σε αυτή την περίπτωση από πάνω μπορείς να επιλέξεις ένα crop top, ένα εφαρμοστό ζιβάγκο ή μπλουζάκι, είτε να κάνεις ένα ενιαίο oversized look που είναι επίσης trendy.

Χαλαρό σύνολο με τζιν και rubber boots

Χαλαρό σύνολο με τζιν και rubber boots
Photo: @darjabarannik

Ακόμη μια τάση που μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί με ένα τζιν είναι και οι rubber boots. Το συγκεκριμένο σχέδιο μπότας με τη λαστιχένια τρακτερωτή σόλα δείχνει εκπληκτικό με ένα στενό jeans, φορώντας την από πάνω.

Δημιούργησε λοιπόν ένα casual chic style ντύσιμο για τις βροχερές και όχι μόνο μέρες, βάζοντας τις μπότες αυτές και το αγαπημένο σου τζιν.

Rock style outfit με αρβύλες και jeans

Rock style outfit με αρβύλες και jeans
Photo: @donnaromina

Κι αν ανήκεις στις γυναίκες που λατρεύουν τα δερμάτινα και το ροκ στυλ ντυσίματος, η επιλογή της αρβύλας με skinny jeans είναι ότι πρέπει για εσένα.

Πρόκειται για το απόλυτο rock σύνολο που ολοκληρώνεται τέλεια με ένα δερμάτινο μπουφάν και ένα απλό t-shirt από μέσα.

Ζεστό ντύσιμο με τζιν και μπότες με σούρες

Ζεστό ντύσιμο με τζιν και μπότες με σούρες (1)
Photo: @gittabanko

Ψηλές ή χαμηλές δεν έχει σημασία, καθώς οι μπότες με σούρα συνεχίζουν να αποτελούν μια τάση και αυτή τη σεζόν. Βρες λοιπόν το ιδανικό ζευγάρι για εσένα και συνδύασε το με ένα τζιν παντελόνι για τις καθημερινές ή βραδινές σου εμφανίσεις.

Το στυλ αυτό στις μπότες μπορεί να ολοκληρώσει ένα sporty chic style outfit, αλλά και ένα πιο θηλυκό σύνολο, ανάλογα πάντα με το τι ρούχα θα φορέσεις.

Ζεστό ντύσιμο με τζιν και μπότες με σούρες (2)
Photo: @pernilleteisbaek

Η επιλογή ενός oversized πουλοβερο-φορέματος αποτελεί μια κομψή και cozy πρόταση, ενώ το κλασικό λεπτό πουλοβεράκι με ένα μακρύ παλτό είναι πιο κλασική ιδέα.

Chic style με skinny jeans και animal print μπότες

Chic style με skinny jeans και animal print μπότες
Photo: @wendyslookbook

Το animal print θα φορεθεί και αυτό το Χειμώνα, τόσο στα ρούχα, όσο και στα παπούτσια. Γιατί λοιπόν να μην ξεφύγεις λίγο από τα συνηθισμένα χρώματα, όπως το μαύρο, μπεζ, καφέ, προσθέτοντας στο ντύσιμο σου με τζιν ένα ζευγάρι φιδέ μπότες;

Η fashion & style blogger της παραπάνω φωτογραφίας σου δείχνει έναν κομψό και στυλάτο τρόπο να συνδυάσεις τις animal print μπότες σου με ένα σκούρο skinny τζιν παντελόνι. Το συγκεκριμένο σύνολο μπορεί να αποτελέσει ιδανική επιλογή τόσο για τις βόλτες σου, όσο και για το γραφείο.

Σαγηνευτικό σύνολο με thigh high boots και skinny jeans

Σαγηνευτικό σύνολο με thigh high boots και skinny jeans
Photo: @miamiamine

Οι μπότες πάνω από το γόνατο και ιδιαίτερα οι εφαρμοστές αποτελούν ακόμη μια ενδιαφέρουσα ιδέα για ντύσιμο με τζιν. Επέλεξε λοιπόν ένα στενό denim παντελόνι που να αναδεικνύει τις καμπύλες σου και απογείωσε το με ένα ζευγάρι thigh high boots από πάνω.

Ολοκλήρωσε το outfit σου με ένα εφαρμοστό μπλουζάκι και είσαι έτοιμη. Κι αν ο καιρός το απαιτεί, η επιλογή μιας μακριάς ζακέτας ή ενός παλτό είναι μια πολύ ωραία ιδέα.

Στυλάτο outfit με ψηλόμεσο τζιν και μπότες – κάλτσα από μέσα

Στυλάτο outfit με ψηλόμεσο τζιν και μπότες - κάλτσα από μέσα
Photo: @wendyslookbook

Ακόμη ένα trendy και πολύ θηλυκό στυλ στις μπότες που ταιριάζει εκπληκτικά στο ντύσιμο με τζιν είναι οι τύπου κάλτσας. Μπορούν να φορεθούν τόσο απ’ έξω, όσο και από μέσα και να δείχνουν εξίσου εντυπωσιακές αναφέρει το beautetinkyriaki.

Στην προκειμένη περίπτωση, το σύνολο συνδυάζει τις sock boots με ένα ίσιο κλασικό jeans, γι’ αυτό και φοριούνται από μέσα. Αν όμως προτιμάς το να τις φορέσεις από πάνω, θα πρέπει να βάλεις ένα πιο στενό denim παντελόνι.

Stylish outfit με τζιν γυρισμένο προς τα έξω και μπότες από μέσα

Stylish outfit με τζιν γυρισμένο προς τα έξω και μπότες από μέσα
Photo: @miamiamine

Ένα ακόμη fashion tip για να απογειώσεις την εμφάνιση σου με τζιν παντελόνι και μπότες από μέσα είναι να διπλώσεις ελαφρώς το μπατζάκι σου προς τα έξω. Το look αυτό είναι πολύ μοδάτο και θα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο τα παπούτσια σου.

Η λεπτομέρεια αυτή μπορεί να κάνει τη διαφορά είτε επιλέξεις να φορέσεις ένα φλατ ζευγάρι ή κάποιο με τακούνι.

Κομψό ντύσιμο με ψηλόμεσο τζιν και μπότες από μέσα

Κομψό ντύσιμο με ψηλόμεσο τζιν και μπότες από μέσα
Photo: @annabellefleur

Τα bootcut jeans είναι ακόμη ένα stylish κομμάτι που επιστρέφει στην μόδα. Συνδυάσε το λοιπόν με ένα ζευγάρι μπότες από μέσα και κάνε ένα σύνολο που θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Η επιλογή για το τοπ που θα βάλεις δεν είναι συγκεκριμένη, καθώς το παντελόνι αυτό μπορεί να φορεθεί και με εφαρμοστό, αλλά και με πιο χαλαρό μπλουζάκι.

Casual style σύνολο με μπότες τύπου Dr Martens πάνω από τζιν

Casual style σύνολο με μπότες τύπου Dr Martens πάνω από τζιν
Photo: @xeniaadonts

Ενδιαφέρουσα επιλογή για casual μπότες είναι και οι τύπου Dr Martens. Οι αρβύλες αυτές με τα κορδόνια μπορούν κάλλιστα να ολοκληρώσουν ένα όμορφο ντύσιμο με τζιν, δημιουργώντας ένα στυλάτο outfit για βόλτα και όχι μόνο.

Φόρεσε τις λοιπόν με το denim παντελόνι σου και σούρωσε το λίγο στο τελείωμα για να δημιουργήσεις ένα πιο fashionable look.

Cozy outfit με χαμηλές μπότες πάνω από jeans

Cozy outfit με χαμηλές μπότες πάνω από το jeans
Photo: @annabellefleur

Oversized χοντρό πουλόβερ με τζιν και μπότες, ο απόλυτος χειμωνιάτικος συνδυασμός για μια χαλαρή βόλτα ή έναν καφέ. Γιατί το απλό ντύσιμο μπορεί να είναι εξίσου εντυπωσιακό και μερικές φορές ίσως και περισσότερο.

Το συγκεκριμένο cozy outfit μπορεί να γίνει και με φλατ μπότες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ