Με το τραγούδι «Ζήτα το σωστά και θα σου δοθεί» κλείσαμε την παρουσίαση του βιβλίου της Βίκυς Χατζηβασιλείου (φωτό & βίντεο)

Τη βραδιά ομόρφυνε με το τραγούδι της η Άρτεμις Ματσφιά

Με το τραγούδι «Ζήτα το σωστά και θα σου δοθεί» έκλεισε η παρουσίαση του βιβλίου της Βίκυς Χατζηβασιλείου και του Χάρη Παπαδόπουλου, το οποίο φέρει τον ομώνυμο τίτλο.

Η παρουσίαση έγινε στα Public ενώ στο πάνελ βρέθηκαν οι δημοσιογράφοι Ειρήνη Νικολοπούλου και Κώστας Τσουρός, καθώς και ο ηθοποιός - σκηνοθέτης Αντώνης Λουδάρος. Τη βραδιά ομόρφυνε με το τραγούδι της η Άρτεμις Ματσφιά.

.Αντώνης Λουδάρος - Ειρήνη Νικολοπούλου - Γιάννης Ακκάς

Βίκυ Χατζηβασιλείου - Στέλιος Κουδουνάρης

Όπως έγραψε και η Βίκυ Χατζηβασιλείου σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram: «Η αγαπημένη μου δημιουργός και ερμηνεύτρια @artemismatafia , εμπνεύστηκε από το τελευταίο βιβλίο (που γράψαμε με τον σπουδαίο μου @slimmer_harrypapas ) και έγραψε ομότιτλο τραγούδι: "Ζήτα το και θα σου δοθεί", που το τραγουδήσαμε μαζί στην εντελώς ανατρεπτική βραδιά παρουσίασης του βιβλίου.

Σε αυτήν την...ανατροπή ομοίως συνέβαλαν με τον ξεχωριστό τους λόγο, οι αγαπημένοι μου @irenenikolopoulou , @tsouroskostas και @antonis_loudaros που μίλησαν για το βιβλίο με λόγια της ψυχής τους! Τους ευχαριστώ όλους πολύ πολύ!! ❤❤❤!

Και κυρίως ευχαριστώ όλους εσάς που αγαπήσατε το βιβλίο και το κάνατε best-seller πριν καν να το παρουσιάσουμε... Θα συνεχίσω να γράφω οτιδήποτε νιώθω ότι μπορεί να σας φανεί χρήσιμο σ'αυτό το όμορφο ταξίδι που λέγεται ζωή....».

Όλοι οι πνευματικοί δάσκαλοι ανά τους αιώνες υποστηρίζουν ότι μπορούμε να λαμβάνουμε αυτό που θέλουμε από το Σύμπαν. Τι συμβαίνει όμως με τους περισσότερους από εμάς που δεν το καταφέρνουμε;

Μήπως τελικά δεν το ζητάμε με τον σωστό τρόπο; Σε αυτές και άλλες ερωτήσεις απάντησαν η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο ΧάρηςΠαπαδόπουλος μέσα από την παρουσίαση του νέου τους βιβλίου "Ζήτα το σωστά και θα σου δοθεί» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ