Η Χριστουγεννιάτικη κάρτα του Καρόλου & της Καμίλα: Όταν ο πρίγκιπας βοηθούσε την Δούκισσα να βάλει την μάσκα της (φωτό)

Στο πνεύμα των καιρών η φετινή κάρτα του ζεύγους

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα επέλεξαν μια επίκαιρη φωτογραφία για την χριστουγεννιάτικη κάρτα τους, αφού αντικατοπτρίζει τις προφυλάξεις που έχουν λάβει οι άνθρωποι εν μέσω της πανδημίας.

Η φωτογραφία δείχνει τον γιο της βασίλισσας Ελισάβετ να φοράει την μάσκα τους καθώς βοηθά τη γυναίκα του να βάλει την δική της, κατά τη διάρκεια του Royal Ascot τον περασμένο Ιούνιο.

«Το Clarence House είναι στην ευχάριστη θέση ναπαρουσιάσει τη φωτογραφία που επέλεξαν ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η Δούκισσα της Κορνουάλης για τη χριστουγεννιάτικη κάρτα τους φέτος» αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση που έχει γίνει στην επίσημη σελίδα του ζευγαριού στο Instagram.

Photo: Instagram

Η χριστουγεννιάτικη κάρτα του Καρόλου και της Καμίλα έρχεται να κλείσει μια χρονιά με πολλά γεγονότα για τους royals που εκτέλεσαν και φέτος τα βασιλικά τους καθήκοντα εν μέσω της πανδημίας, όπως αναφέρει το People. Άλλωστε ο γιος της βασίλισσας, ο οποίος είναι ο μακροβιότερος διάδοχος του βρετανικού θρόνου, βρέθηκε επίσης αντιμέτωπος με τον θάνατο του πατέρα του, πρίγκιπα Φίλιππου, τον Απρίλιο σε ηλικία 99 ετών.

Πάντως ανά τα χρόνια ο πρίγκιπας και η σύζυγός του έχουν διαλλέξει διαφορετικού είδους φωτογραφίες για την εορταστική τους κάρτα. Πέρυσι, το ζευγάρι επέλεξε μια casual εικόνα στην οποία βρίσκονταν στον πολύχρωμο κήπο του Birkhall, το σπίτι τους στη Σκωτία.

Δείτε επίσης: Χριστουγεννιάτικη κάρτα: Πρίγκιπας William με την Δούκισσα Kate να τον ακουμπά απαλά & τα 3 χαριτωμένα πριγκιπόπουλα (φωτό)

Το 2019, πάλι επέλεξαν μια φωτογραφία από ένα από τα πιο συναρπαστικά βασιλικάκαθήκοντα της χρονιάς: την επίσκεψή τους στην Αβάνα της Κούβας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ