Η Εριέττα μιλά για τον μπαμπά της Νίκο Κούρκουλο & συγκινεί: «Ήταν ο καλύτερος, όταν έμαθα για την ασθένεια του…» (βίντεο)

Τι είπε η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού για την μάχη που έδωσε

Αφιερωμένη στον Νίκο Κούρκουλο ήταν η εκπομπή Idols με τον Σάκη Ρουβά που προβλήθηκε την Παρασευή και στο επεισόδιο είδαμε μεταξύ άλλων την κόρη του Εριέττα να μιλά για εκείνον και την «μάχη» που έδωσε με τον καρκίνο.

 «Ηταν ο καλύτερος. Ημουν πολύ ερωτευμένη μαζί του. Ηταν πολύ αυστηρός. Αλλά έδειχνε συνέχεια την αγάπη του» είπε μεταξύ άλλων η Εριέττα Κούρκουλου ενώ συνέχισε μιλώντας για τις τελευταίες στιγμές του αγαπημένου ηθοποιού.

«Όταν έμαθα για την ασθένεια, αυτό ήταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μας από μικρή ηλικία. Δηλαδή πρέπει να αρρώστησε όταν εγώ ήμουν έξι χρονών. Δεν μας το είπε αμέσως αλλά το καταλαβαίνεις, όταν υπάρχει μια τέτοια αρρώστια μέσα σε ένα σπίτι δεν χρειάζεται να σου πει κανείς τίποτα. Όσο μικρός και αν είσαι, καταλαβαίνεις ότι κάτι πάει στραβά παρόλο που αυτός ήταν ένας άνθρωπος που ήταν πολύ δυνατός και δεν έδειχνε τον πόνο του. Το πήγε μέχρι τέλους πολύ γενναία» είπε.

Νόρα Βαλσάμη - Κορίνα Τσοπέη - Νίκος Κούρκουλος - Μαριάννα Λάτση

«Είχαμε φύγει από το σπίτι για έξι μήνες και είχαμε μεταφερθεί στο Λονδίνο για να κάνει τις θεραπείες του. Οπότε εκεί μπαινοβγαίναμε στα νοσοκομεία και ήταν πλέον πολύ ξεκάθαρο ότι υπάρχει πρόβλημα (...) Ήταν ένα κομμάτι της ζωής μας που μεγαλώσαμε έτσι

Ο ίδιος προσπαθούσε να μας προετοιμάσει για αυτό που θα συμβεί, λέγοντας μας ότι "δεν θα είμαι πάντα κοντά σας αλλά αυτά που ζούμε και λέμε τώρα θα είναι όντως μαζί σας για πάντα".. Αρρώστησε τρεις φορές οπότε περάσαμε διάφορα στάδια. Σίγουρα καταλάβαινες ότι υπάρχουν εναλλαγές στον χαρακτήρα του καθώς έχανε και την υπομονή του, όσο αρρώσταινε, πιο εύκολα» ανέφερε ακόμα η κόρη του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση.

«Θυμάσαι κάποιο περιστατικό;» την ρώτησε στη συνέχεια ο Σάκης Ρουβάς με την ίδια να του λέει: «Θυμάμαι, πρέπει να ήμουν 5 χρονών και μπήκα στο σαλόνι και πέταξα το μπουφάν μου κάτω. Εκείνος έβλεπε μπάλα. Γυρίζει με κοιτάει και με ρωτάει “τι είναι αυτό;”. Του λέω “ποιο μπαμπά;”. Μου λέει: “Αυτή η κίνηση. Τι ήταν; Θα το μαζέψει κάποιος που το πέταξες κάτω;”. Του λέω “συγγνώμη μπαμπά. Θα το μαζέψω”. Μου λέει: “Θα είσαι 25 χρονών και θα πετάς τα ρούχα σου; Ποιος θα τα μαζεύει;”».

Υπενθυμίζεται ότι η Εριέττα Κούρκουλου περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον αγαπημένο της σύζυγο Βύρωνα Βασιλειάδη. Μάλιστα η ίδια μοιράστηκε στην σελίδα της στο Instagram Μια πολύ γλυκιά τους φωτογραφία.

 

 

«Η ομορφότερη πόλη ♥︎» έγραψε στο post ενώ στην εικόνα τους βλέπουμε να δίνουν ένα «ζεστό» φιλί με φόντο τις Ομπρέλες του Ζογγολόπουλου στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ