Themis Z: Το κοστούμι για το τέλος της χρονιάς είναι μπλε βελούδο και έχει ελληνική υπογραφή (φωτό & βίντεο)

Το απόλυτο outfit για τις γιορτές!

Τα βελούδινα κοστούμια - τόσο για άνδρες, όσο και για γυναίκες - είναι το απόλυτο κομμάτι για τις γιορτές και όχι μόνο.

Στο Instagram του made in Greece brand Themis Z βλέπουμε λοιπόν την σχεδιάστρια και δημιουργό της εταιρείας Θέμιδας Ζουγανέλη Κανελλοπούλου, να ποζάρει με outfit της σεζόν!

Photo: Instagram

«Χριστούγεννα στην αγαπημένη μου πόλη και το αγαπημένο μου εστιατόριο @atheneeathens φορώντας το νέο μας όμορφο, μεταξωτό, βελούδινο μαύρο & μπλε κοστούμι Peacock! » διαβάζουμε στην ανάρτηση ενώ παράλληλα έχει δημοσιευτεί και σχετικό βίντεο. Συμφωνα με το post είναι διαθέσιμο σε περιορισμένη έκδοση και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Σε υπέροχο χρώμα και συνδυασμένο με χρυσά κοσμήματα - μια πολύ καλή πρόταση για τα Χριστούγεννα - το βελούδινο κοστούμι του Themis Z είναι ονειρικό.

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες τάσεις για φέτος, με διάσημους οίκους μόδας αλλά και μικρότερα Brands να προτείνουν το βελούδο για τις βραδινές μας εμφανίσεις.

Μην ξεχνάμε άλλωστε τον κομψό πρίγκιπα William και τον Daniel Craig, αλλά και την Sandra Bullock που επίσης εμφανίστηκε πρόσφατα με ένα φανταστικό μωβ βελούδινο κοστούμι.

Για τις δικές μας σικάτες, χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις έχουν φροντίσει λοιπόν το Themis Z και η Θέμιδα Ζουγανέλη Κανελλοπούλου που προτείνουν την υπέροχη αυτή made in Greece δημιουργία!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ