Οι συμπεθέρες από το Μονακό: Η πριγκίπισσα Καρολίνα & η γοητευτική Γαλλίδα ηθοποιός Καρόλ Μπουκέ σε ντεφιλέ της Chanel (φωτό)

Τα παιδιά τους έχουν παντρευτεί και εκείνες είναι πολύ καλές φίλες

Η πριγκίπισσα Καρολίνα του Μονακό και η γοητευτική Γαλλίδα ηθοποιός Καρόλ Μπουκέ βρέθηκαν μαζί στην επίδειξη Chanel Métiers d'Art στις 7 Δεκεμβρίου.

Οι κομψές συμπεθέρες και καλές φίλες εδώ και πολλά χρόνια είναι γιαγιάδες του μικρού Balthazar, του γιου της Charlotte Casiraghi και του Dimitri Rassam.

Με τη γοητεία της αείμνηστης, αιθέριας γιαγιάς της, Grace Kelly, ομορφιά top model και απίστευτη ομοιότητα με την μητέρα της, Καρολίνα, η Charlotte είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση ανθρώπου.

Να σημειωθεί ότι η Charlotte, δευτερότοκο παιδί της πριγκίπισσας του Μονακό και του Stefano Casiraghi - o οποίος έφυγε πρόωρα από την ζωή μετά από δυστύχημα όταν η κόρη του ήταν μόλις 4 ετών - είναι 11η στη σειρά της διαδοχής του θρόνου του Μονακό. Ο σύζυγός της Dimitri Rassam από πλευράς του είναι παραγωγός και γιος της Καρόλ Μπουκέ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cheryl Nugent (@ciaofoxy)

Μάλιστα και εκείνος έχασε τον πατέρα του από υπερβολική δόση ναρκωτικών όταν ήταν επίσης πολύ μικρός.

Οι μαμάδες της Charlotte Και του Dimitri λοιπόν βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες στην επίδειξη του οίκου Chanel και πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό.

Όπως θα δείτε και στις εικόνες η αδερφή του πρίγκιπα Αλβέρτου, η οποία έχει αφήσει τα μαλλιά της να γκριζάρουν φυσικά, φόρεσε ένα μαύρο παλτό με αστραφτερές λεπτομέρειες στα μανίκια.

Πολύ σικ βέβαια και η συμπεθέρα της, η οποία έβαλε ένα λεκό πουκάμισο συνδυασμένο με ένα μαύρο παντελόνι καμπάνα και παλτό στο ίδιο χρώμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ