Χριστουγεννιάτικη κάρτα: Πρίγκιπας William με την Δούκισσα Kate να τον ακουμπά απαλά & τα 3 χαριτωμένα πριγκιπόπουλα (φωτό)

Η οικογενειακή φωτό από ταξίδι τους στην Ιορδανία

Χρόνια πολλά από τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton που έδωσαν και φέτος στην δημοσιότητα την χριστουγεννιάτικη κάρτα τους.

Ακολουθώντας την παράδοση ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ μοιράστηκαν ένα  νέο πορτρέτο της οικογένειάς, στο οποίο τους βλέπουμε να ποζάρου μαζί με τα πρια τρισχαριτωμένα παιδιά τους: τον 8χρονο πρίγκιπα George - ο οποίος μετά τον παππού του πρίγκιπα Κάρολο και τον μπαμπά του είναι ο επόμενος στη σειρά διαδοχής - την 6χρονη πριγκίπισσα Charlotte και τον 3χρονο πρίγκιπα Louis.

«Χαιρόμαστε που μοιράζομαστε μια νέα εικόνα της οικογένειας, η οποία εμφανίζεται στη φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα ?» έγραψε το ζευγάρι στο Instagram σε ανάρτηση που έκανε την Παρασκευή.

Photo: Instagram

Στην φωτογραφία βλέπουμε την Kate Middleton να φορά ένα λαδί φόρεμα. Το ένα της χέρι είναι ακουμπισμένο απαλά στο πόδι του συζύγου της, ενώ το άλλο στην πλάτη του πρωτότοκου γιου τους.

Η μικρή Charlotte από πλευράς της φοράει ένα θαλασσί καρό φοραματάκι και κάθεται δίπλα στον μπαμπά της, ενώ ο Louis είναι καθισμένος σταυροπόδι μπροστά από την μαμά και τον μεγάλο του αδερφό.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για μια φωτογραφία που τραβήχτηκε κατά την διάρκεια ενός οικογενειακού ταξιδιού στην Ιορδανία, σύμφωνα με το Παλάτι του Κένσινγκτον.

Όπως αναφέρει το People χώρα έχει σημασία για την Kate καθώς έζησε στην Ιορδανία για δύο χρόνια ως παιδί, όταν ο πατέρας της εργαζόταν για την British Airways. Ο William επισκέφθηκε επίσης στο παρελθόν την Ιορδανία στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Μέση Ανατολή το 2018.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ