Ποιοι Kardashian; Δείτε σύσσωμη την οικογένεια της Chiara Ferragni - έγιναν σήριαλ! - οι 3 αδερφές, παππούς, γιαγιά, γονείς, σύντροφοι

Οι φωτό από τα γυρίσματα και το τρέιλερ της σειράς

Στις 9 Δεκεμβρίου στην Amazon Prime Video έκανε πρεμιέρα η σειρά «The Ferragnez» με πρωταγωνιστές την Ιταλίδα fashion blogger, σχεδιάστρια και επιχειρηματία Chiara Ferragni και την οικογένειά της.

Η influencer με τους 25.6 εκατομμύρια followers στο Instagram μοιράστηκε χθες στα social media φωτογραφίες από τα γυρίσματα στις οποίες τους βλέπουμε να ποζάρουν όλοι μαζί.

Οι γονείς, οι παππούδες, αλλά και οι αδρφές της Valentina και Francesca Ferragni φωτογραφήθηκαν για τις ανάγκες του σήριαλ, ενώ ακόμα βλέπουμε μεταξύ άλλων τον 3χρονο γιο της Chiara, τον Leo και τον άντρα της Fedez.  Η μικρότερη της οικογένειας η Vittoria, που είναι μόλις 8 μηνών, καθόταν αναπαυτικά στο ροζ πορτ μπεμπέ της.

Φωτογραφίες: Instagram

Να σημειωθεί ότι ο τραγουδιστής και η fashion blogger  παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2018.

Τύφλα να έχουν οι kardashian και το ριάλιτί τους που παρεμπιπτόντως μετράει 20 σεζόν και έχει αποφέρει εκατομμύρια στην διάσημη οικογένεια!

«Είστε έτοιμοι να ρίξετε μια ματιά στην ιδιωτική ζωή του ζευγαριού της Ιταλίας με τη μεγαλύτερη επιρροή της @ChiaraFerragni και του Fedez; Γιατί εμείς σίγουρα είμαστε» είχε αναφέρει πριν λίγες εβδομάδες σε ανάρτηση της Amazon Prime Video στο Twitter.

«Θα λατρέψετε τη νέα σειρά» είχε γράψει από πλευράς της η Ferragni στον λογαριασμό της στο Instagram. «Θα έχουμε λίγο δράμα, μερικά δάκρυα, αλλά και πολλές στιγμές αγάπης και αστεία στιγμιότυπα. Ανυπομονώ να την παρακολουθήσετε στο @amazonprimevideo» πρόσθεσε.

Για την ιστορία σύμφωνα με το wealthypersons.com η αξία της Chiara Ferragni το 2021 υπολογίζεται στα 12 εκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ