Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα είναι εύκολο να κάνουμε την τρίχα-τριχιά, δηλαδή να δώσουμε προεκτάσεις σε μικροπράγματα που μας ενοχλούν

Αναλυτικά οι προβλέψεις ...

Η Πέμπτη βρίσκει στο μεγαλύτερο μέρος της τη Σελήνη να κινείται στον Υδροχόο, με κύριες όψεις ένα ενοχλητικό τετράγωνο με τον Άρη και μια σύνοδο με τον Δία. Με αυτές τις όψεις είναι εύκολο να κάνουμε την τρίχα-τριχιά, δηλαδή να δώσουμε προεκτάσεις σε μικροπράγματα που μας ενοχλούν.

ΚΡΙΟΣ

Στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας θα σας απασχολήσουν περισσότερο η δουλειά ή οι υποχρεώσεις σας, αλλά μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι τα πράγματα δεν προχωρούν όπως θέλετε ή να βιάζεστε να δείτε αποτελέσματα. Από το απόγευμα και έπειτα όμως μπορεί ένα τηλεφώνημα ή μια συζήτηση που κάνετε κάπως να σας ξεμπλοκάρει. 

ΤΑΥΡΟΣ

Στο ξεκίνημα της μέρας το άγχος σας θα είναι έκδηλο και δύσκολα θα μπορείτε να το κρύψετε, είτε για θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά είτε με την οικογένεια. Δεν είναι όμως η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε πολύ σοβαρές αποφάσεις ή να κάνετε βιαστικές ενέργειες, ειδικά τις ώρες της φάσης κενής πορείας της Σελήνης στον Υδροχόο. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας, η Σελήνη από τον Υδροχόο είναι βοηθητική για να βγάλετε εις πέρας τις όποιες υποχρεώσεις σας, αλλά χωρίς να πιέζετε τα πράγματα, καθώς έχουμε για αρκετές ώρες Σελήνη κενή πορείας από τις 11:59 μέχρι τις 16:53 που θα περάσει στους Ιχθύς. Τις απογευματινές ώρες, το ενδιαφέρον σας στρέφεται στην κατάσταση που επικρατεί στα επαγγελματικά, την καριέρα και την κατεύθυνση της ζωής σας. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ