Νέο σοκαριστικό έγκλημα στη Γλυφάδα: 51χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε τον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του - Φώναζε βοήθεια το θύμα (φωτό - βίντεο)

Αγρια δολοφονία στη Γλυφάδα σήμερα το πρωί.

Νέο έγκλημα σοκάρει την Ελλάδα. 

Με μαχαίρι τραυμάτισε θανάσιμα 51χρονος τον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του, νωρίς το πρωί, στην περιοχή της Γλυφάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο δράστης περίμενε το θύμα στην οδό Βορείου Ηπείρου και μόλις τον είδε τον μαχαίρωσε, με αποτέλεσμα ο 66χρονος να χάσει τη ζωή του.

Αμέσως μετά, ο 51χρονος παραδόθηκε στην Αστυνομία και ισχυρίστηκε ότι σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του, λόγω διαφορών που είχε μαζί του.

 

 

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το έγκλημα

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δράστης και θύμα είχαν κάποιες οικογενειακές διαφορές.

Ο 51χρονος δράστης πήγε σήμερα έξω από το κατάστημα στη Γλυφάδα, έστησε καρτέρι στον 66χρονο και λίγο πριν τις 7, όταν έφθασε για να ανοίξει το κατάστημα ξεκίνησε ο καβγάς.

Οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια και δεν άργησε να συμβεί τι κακό. Ο 51χρονος έβγαλε μαχαίρι και σκότωσε τον 66χρονο, κατά πληροφορίες με τρεις μαχαιριές.

 

Η μαρτυρία γειτόνισσας

«Άκουσα μια τζαμαρία να σπάει και βγήκα να δω τη έχει συμβεί. Τον είδα κάτω. Φώναζε βοήθεια. Φώναξα άμεσα την αστυνομία και ήρθε γρήγορα», δήλωσε χαρακτηριστικά γειτόνισσα η οποία είδε το θύμα αιμόφυρτο μπροστά στο μαγαζί.

«Τον είδα έξω και φώναζε. Δεν καταλάβαμε τι έχει συμβεί. Μια γιατρός τον βοήθησε και του έδωσε τις πρώτες βοήθειες», συνέχισε.\

φωτο απο eurokinissi

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ