Η Μαρία Σολωμού & ψυχολόγος: Θραύση κάνουν οι συμβουλές της από βιώματα ή λόγω έμφυτου ταλέντου - δείτε το βίντεο

Πώς θα ξεπεράσουμε τον πρώην;

Η Μαρία Σολωμού θα μπορούσε να είχε γίνει και ψυχολόγος! «Καινούργια καριέρα στα 32 είναι υπερβολή νομίζω, περιμένω να μεγαλώσω ακόμα» την ακούμε να λέει στο βίντεο, ενώ οι συνεργάτες της γελούν με την ηλικία που είπε.

Η ηθοποιός κάνει θραύση με το κανάλι της στο Youtube, POD, με την ίδια να σχολιάζει πολλά και διάφορα αλλά και να δίνει συμβουλές στους θαυμαστές της που της στέλνουν, μεταξύ άλλων, μηνύματα με τα προσωπικά τους προβλήματα.

 

 

Όσα ξέρει η Μαρία λοιπόν και ξέρει πολλά! Με «όπλα» της το έμφυτο ταλέντο αλλά και με τα βιώματά της σχολιάζει και συμβουλεύει με τον δικό της μοναδικό και άκρως χιουμοριστικό τρόπο.

Το βίντεο που ακολουθεί έχει ήδη 100,857 views και πάνω από 3 χιλιάδες likes (νούμερα που θα δει κανείς και σε άλλα βίντεό της) ενώ ο τίλτος του είναι «Πώς ξεπερνάμε τους πρώην;». 

Στην περιγραφή διαβάζουμε τα εξής: «Της δήλωσε ότι είναι «η γυναίκα της ζωής του» κι έφυγε στο εξωτερικό για μεταπτυχιακό. Δύο μήνες αργότερα της ζήτησε από το τηλέφωνο να χωρίσουν. Εκείνη, στα 23 της, είναι τρελά ερωτευμένη κι αναρωτιέται πώς θα τον ξεπεράσει.

Μια 35χρονη είναι σε «επαφή» με έναν συνομήλικό της, που γνώρισε μέσω των social media. Βρέθηκαν κάποιες φορές αλλά εκείνος είναι σε σχέση 6 χρόνια, που δεν θέλει να τη διαλύσει κι εκείνη σκέφτεται αν είναι ένα πλατωνικό αίσθημα και πώς τον γνώρισε σε λάθος timing. Τι απαντάει η Μαρία Σολωμού;»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ