Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: Βρέθηκαν σημειώματα δίπλα στα 2 αδέρφια - ''Αυτοκτονώ με δική μου ευθύνη''

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την τραγωδία... 

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στο Νέο Ηράκλειο, όπου δύο αδέρφια, άνδρας 34 ετών και γυναίκα 29 ετών, εντοπίστηκαν νεκρά, μέσα στο διαμέρισμα που διέμεναν, στην οδό Ολυμπίας.

Τα δύο αδέλφια βρήκαν νεκρά σε μια λίμνη αίματος συγγενείς τους, μέσα στο σπίτι τους στο Νέο Ηράκλειο.

Εξετάστηκαν διάφορα σενάρια για την τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο, με αυτό της διπλής αυτοκτονίας να απομακρύνεται και επικρατέστερο να θεωρείται αυτό της δολοφονίας και κατόπιν αυτοκτονίας. 

Στην αρχή υπήρχε η εκτίμηση ότι ο 34χρονος αδελφός ήταν αυτός που δολοφόνησε την 29χρονη αδελφή του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, ωστόσο τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή ανατρέπουν αυτή την εκτίμηση.

Σύμφωνα με τα ευρήματα όμως φαίνεται πως, η 29χρονη δολοφόνησε τον αδελφό της και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή της. 

 

 

 

 

Απομένουν κάποιες εργαστηριακές εξετάσεις που θα ρίξουν περαιτέρω φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τραγωδία και να επιβεβαιώσουν ή όχι την αρχική αυτή εκτίμηση του ιατροδικαστή.

eurokinissi

Σύμφωνα με πληροφορίες είχαν χάσει πρόσφατα τη μητέρα τους και αυτό τους είχε συγκλονίσει. Η ψυχολογική τους κατάσταση ήταν εξαιρετικά κακή, ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει πώς οδηγήθηκαν σε αυτή την τραγωδία.

Στην ίδια πολυκατοικία, σε διαφορετικά διαμερίσματα, διαμένουν ο πατέρας των δύο παιδιών και ο αδελφός τους.

 

 

Τα γράμματα που βρέθηκαν δίπλα τους

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, βρέθηκαν δύο σημειώματα και είναι πανομοιότυπα σχεδόν, ενώ γράφουν επιγραμματικά ότι τα δύο αδέλφια θέλουν να αυτοκτονήσουν. Καθώς μοιάζει ο γραφικός χαρακτήρας, θα εξεταστούν από γραφολόγο.

 

 

«Στα σημειώματα λέει ο καθένας το όνομά του και δηλώνουν ότι θέτουν τέλος στη ζωή τους, μιλώντας για το θέμα της μητέρας τους» σημειώνεται στην εκπομπή του Mega, εξηγώντας πως, μέσα στα σημειώματα, τα δύο αδέλφια αναφέρουν ότι «δεν εμπλέκεται κάποιος άλλος» στον θάνατό τους.

«Εγώ ο Β. Γ. αυτοκτονώ με δική μου ευθύνη. Κανένας άλλος δεν είναι υπεύθυνος για αυτή την πράξη μου» αναφέρεται, σύμφωνα με το Mega.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ