47χρονη ηθοποιός φόρεσε σέξι τουαλέτα & έπεσαν να την φάνε: Η απάντησή της; - «αν η γιαγιά σου είναι τόσο καυτή!» (φωτό)

Υπερασπίστηκε το δικαίωμά της να φορά ότι θέλει

Αντικείμενο σχολιασμού και αρνητικών σχολίων έγινε η εμφάνιση της ηθοποιού από την Σιγκαπούρη Cynthia Koh στα Asian Academy Creative Awards...

Η Koh επέλεξε για την εμφάνισή της στα βραβεία, στα οποία ήταν και υποψήφια για βραβείο καλύτερης ηθοποιού, μια σέξι Michael Kors τουαλέτα, με ανοιχτό μπούστο και κοψίματα στο πλάι, ωστόσο πολλοί «έπεσαν να την φάνε» καθώς όπως είπαν είναι 47 ετών και δεν γίνεται να ντύνεται έτσι! Μάλιστα ένας από τους χρήστες του διαδικτύου την αποκάλεσε, σύμφωνα με το mothership.sg «γιαγιά».

 

 

 

 

Η Cynthia όμως δεν πτοήθηκε και μέσα από ένα story της στο Instagram απάντησε στους επικριτές της γράφοντας «αν η γιαγιά σου είναι τόσο καυτή και σέξι και μπορεί να υποστηρίξει αυτό το ντύσιμο, τότε σας παρακαλώ φορέστε το».

 

 

 

 

Ανέφερε επίσης πώς το να χάσεις βάρος και να διατηρήσεις την σιλουέτα σου στα 47 απαιτεί πολλή «πειθαρχία και αφοσίωση». Η Koh ολοκλήρωσε το μήνυμά της ενθαρρύνοντας όλες τις γυναίκες που «το έχουν να το καμαρώσουν» αν «μπορούν να φαίνονται αριστοκρατικές» υπενθυμίζοντας τους ότι «οι υπέροχες καμπύλες... δεν διαρκούν για πάντα».

Η Cynthia ήταν υποψήφια για την συμμετοχή της στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Channel 8 "My Star Bride".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ