Γερμανοί στόλισαν 444 χριστουγεννιάτικα δέντρα στο σπίτι τους & έκαναν ρεκόρ! - έχουν πάνω από 10.000 μπάλες (βίντεο)

Για τον Thomas και την Susanne Jeromin τα Χριστούγεννα έχουν μπει για τα καλά!

Τα Χριστούγεννα έχουν μπει για τα καλά στο σπίτι της οικογένειας Jeromin στο Rinteln, στο βορειοδυτικό γερμανικό κρατίδιο της Κάτω Σαξονίας.

Ενώ οι περισσότεροι Γερμανοί ανεβαίνουν ακόμα στα πατάρια τους για να κατεβούν τα σκονισμένα κουτιά με τα γιορτινά διακοσμητικά, ο Thomas και η Susanne Jeromin έχουν ήδη 444 στολισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα στο σπίτι τους και είναι κάτοχοι του παγκόσμιου ρεκόρ από το German World Record Institute.

Ο Olaf Kuchenbecker βρέθηκε στο σπίτι τους για να μετρήσει τα δέντρα και να απονείμει το ρεκόρ του 2021 με τον ίδιο να λέει μεταξύ άλλων σύμφωνα με το in-cyprus.philenews.com ότι «το κλειδί εδώ είναι ότι πρόκειται για τα περισσότερα διακοσμημένα χριστουγεννιάτικα δέντρα που βρίσκονται σε ένα μέρος και η οικογένεια Jeromin είναι πραγματικά παγκόσμιος ηγέτης. Σήμερα υπάρχουν εδώ 444 δέντρα. Και έχω μετρήσει για να βεβαιωθώ».

Storm Troopers, υπερήρωες, χαμογελαστά πρόσωπα, φρούτα και πολλά ακόμα περιλαμβάνονται στην διακόσμηση που έχουν επιλέξει ο Thomas και η Susanne, ενώ κανένα από τα δέντρα δεν είναι το ίδιο.

 

 

Έχουν χρησιμοποιήσει πάνω από 10.000 χριστουγεννιάτικες μπάλες και 300 σειρές από φωτάκια με το ζευγάρι ξεκινά από νωρίς τον στολισμό έτσι ώστε όλα είναι έτοιμα την πρώτη Κυριακή του Δεκεμβρίου.

Το διαμέρισμά τους είναι γεμάτο δέντρα! Από το σαλόνι, μέχρι και την κρεβατοκάμαρά τους, ωστόσο η οικογένεια δεν φαίνεται να έχει κουραστεί και θέλει να συνεχίσει την παράδοση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ