Οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: Η 29χρονη σκότωσε τον 34χρονο αδελφό της - Μετά αυτοκτόνησε (φωτό-βίντεο)

Στην ίδια πολυκατοικία διέμεναν ο πατέρας και ο άλλος τους αδερφός

Οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο, όπου δύο αδέρφια, άνδρας 34 ετών και γυναίκα 29 ετών, εντοπίστηκαν νεκρά, μέσα στο διαμέρισμα που διέμεναν, στην οδό Ολυμπίας.

Τα δύο αδέλφια βρήκαν νεκρά σε μια λίμνη αίματος συγγενείς τους, μέσα στο σπίτι τους στο Νέο Ηράκλειο.

 

 

Εξετάστηκαν διάφορα σενάρια για την τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο, με αυτό της διπλής αυτοκτονίας να απομακρύνεται και επικρατέστερο να θεωρείται αυτό της δολοφονίας και κατόπιν αυτοκτονίας. 

Στην αρχή υπήρχε η εκτίμηση ότι ο 34χρονος αδελφός ήταν αυτός που δολοφόνησε την 29χρονη αδελφή του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, ωστόσο τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή ανατρέπουν αυτή την εκτίμηση.

Σύμφωνα με τα ευρήματα αυτά, η 29χρονη δολοφόνησε τον αδελφό της και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή της. Απομένουν κάποιες εργαστηριακές εξετάσεις που θα ρίξουν περαιτέρω φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τραγωδία και να επιβεβαιώσουν ή όχι την αρχική αυτή εκτίμηση του ιατροδικαστή.

eurokinissi

Σύμφωνα με πληροφορίες είχαν χάσει πρόσφατα τη μητέρα τους και αυτό τους είχε συγκλονίσει. Η ψυχολογική τους κατάσταση ήταν εξαιρετικά κακή, ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει πώς οδηγήθηκαν σε αυτή την τραγωδία.

Στην ίδια πολυκατοικία, σε διαφορετικά διαμερίσματα, διαμένουν ο πατέρας των δύο παιδιών και ο αδελφός τους.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ