Κωνσταντίνος Αργυρός: Στον Νίκο Μουτσινά τα είπε όλα ή σχεδόν; η προσωπική του ζωή 7σφράγιστο μυστικό - μωρέ καλά κάνει (βίντεο)

«Δεν πιστεύω να ενοχληθεί καμία που σε κρατάω»

Στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» εισέβαλε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Κωνσταντίνος Αργυρός που έκανε έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά.

«Κλείστε την εκπομπή σήμερα. Δεν έχετε κάτι καλύτερο. Κωνσταντίνε καλώς ήρθες!» του είπε ο παρουσιαστής όταν μπήκε μέσα στο πλατό.

Ο Αργυρός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο The Voice, στο οποίο τον βλέπουμε για πρώτη φορά στην θέση του coach, λέγοντας: «Για να πω την αλήθεια, υπήρχαν πάρα πολλά πράγματα που σκεφτόμουν. Πρώτα απ' όλα βρήκα τον χρόνο, γιατί το συζητάμε αρκετό καιρό με την παραγωγή για να κάνουμε κάτι τέτοιο.

Δεύτερον, επειδή στα παιδιά δεν μπορώ να τους φερθώ σαν coach, αλλά νιώθω φίλος τους, συμβουλευτικά σαν φίλος και σαν άνθρωπος που μπορεί να μην έχω κάνει τρομερά χρόνια καριέρα, αλλά μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια θεωρώ ότι έχω περάσει αρκετά πράγματα στη ζωή μου, ώστε να μπορέσω να τους μεταδώσω κάποια εμπειρία και κάποια πράγματα, τα όποια πρέπει να ξέρουν.

Είναι μία δύσκολη δουλειά, θέλει στοχοπροσήλωση, θέλει να είσαι ταπεινός, να έχεις τα μυαλά σου στη δουλειά και να μην σκέφτεσαι ότι έχεις κάνει κάτι σημαντικό. Όσο πιο πολύ εξελίσσεσαι, τόσο πιο ταπεινός πρέπει να είσαι. Αυτό προσπαθώ να τους μεταφέρω, γιατί ο αγώνας ξεκινά μετά το Voice. Αυτό είναι η αρχή. Αυτό προσπαθώ να τους δώσω να καταλάβουν.

Όρεξη για δουλειά, ταπεινότητα, υπομονή κι όλα έρχονται στη ζωή».

Στο πλατό όμως υποδέχτηκε τον τραγουδιστή και η «Βάνια» (Ματίνα Νικολάου) που πήγε το θέμα στα προσωπικά του! «Δεν πιστεύω να ενοχληθεί καμία που σε κρατάω», είπε η συμπαρουσιάστρια της εκπομπής του ΣΚΑΪ, με τον δημοφιλή καλλιτέχνη να της κάνει ένα νεύμα και να της απαντά: «Όχι, όχι μην ανησυχείς».

Καλά κάνει και κρατάει τα προσωπικά του επτασφράγιστο μυστικό θα πούμε εμείς!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ