Melania Trump is back: Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ με σικ minimal chemisier φόρεμα & ταμπά γόβες στιλέτο - σε χάσαμε (φωτό)

Μοίρασε δώρα σε παιδιά που μεγαλώνουν με ανάδοχες οικογένειες

Μπορεί όσο ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ ο Donald Trump να βλέπαμε την Melania και τα συνολάκια να τις φιγουράρουν στα social media του Λευκού Οίκου και όχι μόνο, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό είχαμε χάσει την πρώην πρώτη κυρία.

Η Melania Trump όμως επέστρεψε με τις γόβες της και με τα όλα της! Ειδικότερα την είδαμε να φορά ένα σικ minimal chemisier φόρεμα σε μαύρο χρώμα το οποίο είχε συνδυάσει με μια λεπτή καφέ ζώνη στην μέση της. Είχε ολοκληρώσει το look της με ταμπά, μυτερές γόβες στιλέτο, ενώ είχε τα μαλλιά της κάτω.

Φωτογραφίες: Twitter

 

Η σύζυγος του επιχειρηματία και πρώην προέδρου εμφανίστηκε με το συγκεκριμένα σύνολο την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου όταν, με αφορμή την ημέρα των Ευχαριστιών, μοίρασε δώρα σε παιδιά ανάδοχων οικογενειών στο Palm Beach της Florida, ενώ παράλληλα συνομίλησε με νεαρούς ενήλικες που έχουν μεγαλώσει σε κέντρα ανάδοχων οικογενειών. 

«Σε αυτήν τη γιορτή των Ευχαριστιών θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στις ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν τις καρδιές τους και τα σπίτια τους σε παιδιά και σε εκείνους που υπηρετούν την κοινότητα της παιδικής πρόνοιας. Σας ευχαριστώ 4KIDS που δουλεύετε ακούραστα για να διασφαλίσετε την υγεία και την ασφάλεια αυτών των παιδιών» έγραψε σε post στο Twitter.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ