Ερωτευμένος ξανά ο Πύρρος Δήμας - Η δημόσια εμφάνιση με πρώην παίκτρια του Survivor (φωτό & βίντεο)

Ποια είναι η Αφροδίτη Σκαφίδα;

Ο Πύρρος Δήμας φαίνεται πως, 4 χρόνια μετά τον θάνατο της γυναίκας του, έχει ένα πρόσωπο στη ζωή του, το οποίο του έχει αλλάξει τη ζωή και την καθημερινότητα!

Ειδικότερα ο Ολυμπιονίκης εμφανίστηκε σε δημόσια εκδήλωση με την πρώην παίκτρια του «Survivor» (από τον δεύτερο κύκλο) και αθλήτρια του στίβου, Αφροδίτη Σκαφιδά.

Οι ίδιοι σύμφωνα με την εκπομπή της Σταματίνης Τσιμτσιλή δεν έχουν κάνει κάποια σχετική δήλωση ωστόσο δεν φάνηκαν να αποφεύγουν τα φλας των φωτογράφων.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα είναι αθλήτρια του στίβου που αγωνίζεται με την ομάδα του Ολυμπιακού. Γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου του 1982. Ασχολείται με το άλμα επί κοντώ, στο οποίο μάλιστα κατέχει και το πανελλήνιο ρεκόρ με ύψος 4,48μ που πέτυχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου τον Ιούνιο του 2005 στην Αθήνα. Πανελλήνιο ρεκόρ με 4,55μ σημείωσε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ γυναικών, κατά την τρίτη ημέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου στο ΟΑΚΑ.

Η Σκαφίδα υπερέβη πρώτα τα 4,50μ και στη συνέχεια τα 4.55μ για να καταρρίψει την προηγούμενη δική της κορυφαία επίδοση που ήταν 4,48μ από τις 11 Ιουνίου 2005 και πάλι στο Ολυμπιακό Στάδιο. Κατέχει την 4η θέση σε επίδοση στην Ευρώπη και την 9η στον κόσμο το 2008.

Στις 30 Ιανουαρίου 2010 έθεσε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στην διάρκεια ημερίδας κλειστού στίβου περνώντας τα 4,41μ.

Από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Ιούνιο του 2019 συμμετέιχε στο τηλεοπτικό ριάλιτι επιβίωσης survivior στον Σκάι όπου διαγωνίζονταν με την ελληνική ομάδα, αλλά λίγους μήνες αργότερα άλλαξε ομάδα και πήγε στην άσπρη ομάδα. Κατάφερε να φτάσει στους τέσσερις φιναλίστ για την Ελλάδα, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό και τελικώς πήρε την 4η θέση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ