H διάσημη Youtuber Nikkie de Jager μεταμόρφωσε την Adele με την «δύναμη του μακιγιάζ» - πάνω από 5 εκ τα views! (φωτό & βίντεο)

Της έβαψε το μισό πρόσωπο για να φαίνεται το χωρίς και με μακιγιάζ

Με 13.8 εκατομμύρια followers στο κανάλι της στο Youtube «Nikkie Tutorilas» η Nikkie de Jager είναι μια από τις πιο γνωστές beauty inflencers και makeup artists.

Στις 2 Δεκεμβρίου λοιπόν ανέβασε ένα βίντεο με μια πολύ εκλεκτή καλεσμένη η οποία δεν ήταν άλλη από την Adele η οποία αφέθηκε  στα χέρια της beauty influencer και μεταμορφώθηκε με την «δύναμη του μακιγιάζ», όπως είναι και το σύνθημα της Youtuber που πραγματικά αλλάζει το πρόσωπό της με το makeup.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο στην αρχή η Adele είναι εντελώς άβαφη, ενώ στη συνέχεια η Nikkie της βάφει μόνο την μια πλευρά του προσώπου της έτσι να φαίνεται η διαφορά του χωρίς και με μακιγιάζ.

Όσο για το πόσα views έχει το συγκεκριμένο βίντεο ο αριθμός μάλλον ζαλίζει καθώς μέσα σε μόλις τρεις σχεδόν μέρες συγκέντρωσε 5,022,318!

Η διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε στην Nikkie ότι το επερχόμενο κλιπ για το τραγούδι της "I Drink Wine" είναι "ξεκαρδιστικό" ενώ είπε ακόμα ότι είναι μεγάλη οπαδός της πάλης και θα έκλαιγε αν συναντούσε τον The Rock.

 

Η Nikkie είναι από την Ολλανδία και η δημοτικότητά της «εκτινάχθηκε» το 2015 με το βίντεό της «the power of makeup» (η δύναμη του μακιγιάζ) που είναι πλέον και το σύνθημά της.

 Η ίδια το 2020 αποκάλυψε ότι είναι transgender με το βίντεό της «Im coming out» να έχει μέχρι στιγμής 37,793,435 views! Μάλιστα τότε η ίδια είχε πει ότι την είχαν εκβιάσει ότι θα δόσουν στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό γέννησής της. 

Η Nikkie είναι αρραβωνιασμένη από το 2019 με τον σύντροφό της Dylan, ο οποίος της έκανε πρόταση γάμο όσο ήταν σε ταξίδι στην Ιταλία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ