Γιος Γιάννη Βούρου: «Οι γονείς μου δεν ντράπηκαν για την αναπηρία μου, ούτε εγώ - δεν κρύφτηκα ποτέ» (βίντεο)

Τι είπε για την επιτυχία του στο Tik Tok

Ο γιος του Γιάννη Βούρου, Στέφανος, μίλησε στη «Super Katerina» για την αναπηρία του, την αδελφή του Μαρία - Λουίζα αλλά και για την επιτυχία του στο Tik Tok.

«Λόγω των προβών, των γυρισμάτων, των παραστάσεων έβλεπα τους γονείς μου λιγότερο από όσο θα ήθελα. Σκεφτόμουν μικρός πως όταν με το καλό θα κάνω οικογένεια, δεν θα θέλω τα παιδιά μου να με βλέπουν λίγο και να τραβάω όσα τραβούσαν οι δικοί μου. Είμαστε και φίλοι. Βλεπόμαστε αλλά όχι τόσο λόγω φόρτου εργασίας», είπε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Βούρος.

Νταίζη Σεμπεκοπούλου με το γιό της Στέφανο

«Στο Tik Tok ξεκίνησα ανεβάζοντας βιντεάκια στα οποία έπαιζα κιθάρα και πιάνο. Στην πορεία είδα ότι έχω χώρο να μιλήσω για την αναπηρία και να ευαισθητοποιήσω – εξοικειώσω τον κόσμο με την αναπηρία με λίγο πιο χιουμοριστικό τρόπο» πρόσθεσε ακόμα.

«Το ότι οι γονείς μου δεν ντράπηκαν ποτέ για μένα, με έκανε και μένα να μην ντραπώ. Δεν κρύφτηκα ποτέ, δεν έβαλα ποτέ τα χέρια στις τσέπες για να μη με δει ο κόσμος. Πάντα είμαι επικοινωνιακός.

Ένα παιδί μου είχε πει χαρακτηριστικά πως: “έχω ένα χέρι με πέντε δάχτυλα και στο άλλο  μου λείπουν δυο και φοβόμουν να το δείξω, και το έκρυβα και το έβαζα στην τσέπη. Δεν ξέρεις πόσο με βοήθησες με αυτό το βιντεάκι σου”. Είναι πολύ συγκινητικό να στο λένε» είπε επίσης ο Στέφανος Βούρος.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ