Διπλό φονικό στην Κύπρο: Ομολόγησε ο 32χρονος δράστης - πυροβόλησε & έθαψε τις δύο Ρωσίδες (φωτό & βίντεο)

Και οι δύο θάφτηκαν σε βάθος περίπου 2 μέτρων

«Λύγισε» στην ανάκριση και ομολόγησε τη δολοφονία των δύο γυναικών από τη Ρωσία, οι οποίες είχαν εξαφανιστεί από τις 17 Νοεμβρίου, ο 32χρονος Σύρος, που συνελήφθη και θεωρείτο υπ' αριθμόν ένα ύποπτος, για το διπλό φονικό στην Κύπρο.

Αφού παραδέχτηκε ότι δολοφόνησε τόσο την 43χρονη όσο και την 33χρονη, υπέδειξε το ακριβές σημείο που τις έθαψε στο σπίτι στον Κάτω Αμίαντο. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης τις πυροβόλησε θανάσιμα με κυνηγετικό όπλο.

Η υπόθεση θεωρείται εξιχνισθεισα από το ΤΑΕ Λάρνακας και πλέον αναλαμβάνει το ΤΑΕ Λεμεσού, το οποίο διερευνά υπόθεση διπλού φονικού. Όπως πληροφορείται το philenews o 32χρονος καθ'ομολογία δράστης θα παρουσιαστεί αύριο ενώπιον του Δικαστηρίου Λεμεσού. Για την ώρα το ακριβές κίνητρο παραμένει άγνωστο, με τον 32χρονο να δίνει διάφορους ισχυρισμούς.

Με το πρώτο φως της ημέρας μέλη της Αστυνομικής Δύναμης μετέβησαν στην εξοχική κατοικία για να εντοπίσουν τα πτώματα των δύο γυναικών.

Τα μέλη της Αστυνομίας εντοπίσαν τα ξημερώματα της Κυριακής τα πτώματα των δύο Ρωσίδων, θαμμένα σε σημείο στην αυλή της εξοχικής κατοικίας, μετά από υποδείξεις του δράστη.

Το σημείο όπου ο 32χρονος έθαψε, αφού πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, τις δύο Ρωσίδες

Photo: philenews

Και οι δύο θάφτηκαν σε βάθος περίπου 2 μέτρων. Στο σημείο έσπευσαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου. Στην παρουσία τους ανασύρθηνα οι σοροί των δύο Ρωσίδων.

Photo: philenews

Στον χώρο έφτασε και ο Αρχηγός Αστυνομίας Στέλιος Παπαθεοδώρου, για να δηλώσει τα εξής: «Δυστυχώς οι φόβοι και οι υποψίες της Αστυνομίας έχουν επιβεβαιωθεί, ότι επρόκειτο για ένα έγκλημα εναντίον των δύο θυμάτων. Η υπόθεση φαίνεται ότι παίρνει τέλος με τη διαλεύκανσή της. Ο ύποπτος έχει συνδράμει στην ανεύρεση των δύο σορών, με σχετική υπόδειξη του χώρου που έχει θάψει τις δύο κοπέλες και θέλω να τονίσω ότι τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα που έχουν ληφθεί έχουν βοηθήσει πάρα πολύ τους ανακριτές».

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό του ήταν μόνο ο ίδιος στη διάπραξη του αδικήματος. Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, τις έχει πυροβολήσει με το κυνηγετικό όπλο. Θεωρούμε ότι σήμερα λέει την αλήθεια και προβαίνει σε θεληματική κατάθεση.

Τι τον "λύγισε" στην ανάκριση

Οι αντιφάσεις στις οποίες έπεσε, οι οποίες έρχονταν και σε αντίθεση με τα γεγονότα, με τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα, και βεβαίως η επισταμένη ανάκριση που έγινε στη Λάρνακα, ανάφερε ο κ. Παπαθεοδώρου.

Κληθείς να απαντήσει γιατί υπήρξε καθυστέρηση στον εντοπισμό των δύο σορών, ο Αρχηγός είπε ότι η Αστυνομία είχε χρησιμοποιήσει όλα τα διαθέσιμα μέσα τις προηγούμενες μέρες, με σκοπό τον εντοπισμό των δύο Ρωσίδων, "πλην όμως, αν δείτε το έδαφος, το βάθος και την επιφάνεια του εδάφους, θα διαπιστώσετε ότι θα ήταν αδύνατη η ανεύρεση τους, χωρίς την υπόδειξη του δράστη." Σε ερώτηση αν στις 17 Νοεμβρίου έγινε ο φόνος, ο Αρχηγός απάντησε: "Σύμφωνα με τον ίδιο, ναι".

Ο 23χρονος

Σε σχέση με τον 23χρονο καταζητούμενο, ο οποίος συνελήφθη χθες από μέλη της Αστυνομίας στη Λεμεσό, ανακρινόμενος αρνήθηκε εμπλοκή στην υπόθεση, ενώ ανάφερε ότι δεν γνωρίζει τις δύο Ρωσίδες.

Να σημειωθεί πως εντός της ημέρας αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος σε σχέση με τη σχεδιαζόμενη δολοφονία. Θα επανασυλληφθεί ωστόσο από το ΤΑΕ Λεμεσού με δικαστικό ένταλμα, για αδικήματα που διαπράχθηκαν στη Λεμεσό και αφορούν υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ