Ο Σάκης Τανιμανίδης ταΐζει την Φιλίππα & την Αριάνα ημίγυμνος: «Τα Σαββατοκύριακα αναλαμβάνει ο μπαμπάς» (βίντεο)

Όμορφες στιγμές μαζί με τα κορίτσια του!

Χαρούμενος μπαμπάς ο Σάκης Τανιμανίδης που βρίσκει πάντα χρόνο, παρά το πρόγραμμά του, για να περνά όμορφες στιγμές μαζί με τις δίδυμες κόρες του και να βοηθά την αγαπημένη του Χριστίνα Μπόμπα με τα μωράκια τους.

Ο παρουσιαστής μοιράστηκε με τους 957 χιλιάδες followers του στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο τον βλέπουμε στην κουζίνα του σπιτιού τους, ημίγυμνο να ταΐζει τα κορίτσάκια του, που είναι καθισμένα στα καρεκλάκια τους.

«Πόσο νόστιμο είναι αυτό» τον ακούμε να λέει σε κάποιο σημείο ενώ ο ίδιος γράφει στο post: «Τα σαββατοκύριακα αναλαμβάνει ο μπαμπάς! #tanimanidakia #daddylife».

 Δυσκολευτήκαμε αρκετά να κάνουμε παιδιά. Σε αριθμό δεν θυμάμαι πόσες ήταν οι προσπάθειες. Όταν παντρευτήκαμε είπαμε να κάνουμε κι ένα παιδάκι. Δεν ήρθε τόσο εύκολα. Πέρασε καιρός και επειδή ήμασταν μαζί σε αυτή τη διαδικασία ξέρω ότι για όλα τα ζευγάρια που δεν τους έρχεται τόσο εύκολα είναι λίγο δύσκολο, αλλά ήρθε και μετά τα ξεχνάς όλα.

Δεν ζήσαμε κάποιο δράμα, κάποιο κοσμοϊστορικό γεγονός, δυσκολευτήκαμε να κάνουμε παιδί όπως όλος ο κόσμος. Τώρα είμαστε μια χαρά» είχε πει μεταξύ άλλων τον Ιανουάριο, μιλώντας στο Πρωινό, ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ