Η Ευγενία Δημητροπούλου υιοθέτησε ένα κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε: «Γεννήθηκε μακριά, υπήρχε όμως πάντα στις καρδιές μας!» (φωτό)

Η ανάρτηση της ηθοποιού

Μαμά ενός κοριτσιού είναι πλέον η Ευγενία Δημητροπούλου με την ηθοποιό να κάνει μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram για το μωράκι που υιοθέτησε από την Σιέρα Λεόνε.

«Παναγία μου σε ευχαριστώ!? Εδώ και λίγες μέρες κρατάω στην αγκαλιά μου ό,τι ονειρεύτηκα,ευχήθηκα και προσευχήθηκα, την κόρη μας! Μπορεί να γεννήθηκε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά υπήρχε όμως πάντα μέσα στις καρδιές μας!

Εύα μου, καλωσόρισες να μας ζήσεις!???» έγραψε στο post της η ηθοποιός, που πριν από λίγο καιρό παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Στέλιο Βλατάκη.

«Τα αγαπώ πολύ τα παιδιά θα ήθελα πολύ να το ζήσω και να μου συμβεί, μακάρι! Είμαι πολύ υπέρ της υιοθεσίας. Στο δικό μου μυαλό και κεφάλι η υιοθεσία μπορούσε να είναι και πρώτη επιλογή. Όποιος θέλει να αποκτήσει ένα παιδί απ’ όπου κι αν αυτό κατάγεται, μπορεί να μπει σ’ αυτήν τη διαδικασία και μακάρι να τελεσφορήσει για όλο τον κόσμο που το θέλει.

Θεωρώ ότι τα παιδιά είναι όλου του κόσμου και καλό θα ήταν να έχουν όλα τα παιδιά μια αγκαλιά και μια οικογένεια. Για ‘μενα δεν υπάρχει διαφορά στο υιοθετώ ένα παιδί και γεννάω ένα παιδί» είχε δηλώσει μιλώντας πριν από λίγες ημέρε στην Ελένη Μενεγάκη η Ευγενία Δημητοππούλου.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ