Σπύρος Σούλης: Πώς να ανανεώσετε την χειμερινή διακόσμηση του σπιτιού σας με λιγότερο από 50 ευρώ (φωτό)

Τα χαλιά βγαίνουν από τα νάιλον, οι κουβέρτες είναι σε… ετοιμότητα!

Βρισκόμαστε λίγο πριν την έναρξη του Χειμώνα και κάθε μέρα που περνάει η θερμοκρασία πέφτει και μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στον βαρύ Χειμώνα. Τα χαλιά βγαίνουν από τα νάιλον, οι κουβέρτες είναι σε… ετοιμότητα και το πάπλωμα έχει πάρει πλέον τη θέση του στο κρεβάτι.

Όπως συμβαίνει συνήθως, κάθε αλλαγή της εποχής συνοδεύεται και από τις απαραίτητες αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού. Φυσικά δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για να ανανεώσετε τη διακόσμησή σας – αρκούν μικρές και ενδιαφέρουσες παρεμβάσεις. Εμείς συγκεντρώσαμε μερικές ιδέες για το πώς μπορείτε να ανανεώσετε την χειμερινή σας διακόσμηση με λιγότερο από 50 ευρώ και να προετοιμάσετε το σπίτι σας για τις κρύες νύχτες και μέρες που ακολουθούν.

Πλεκτά βάζα και κεριά Προμηθευτείτε μερικά βάζα και κεριά και επενδύστε τα με τα μανίκια από παλιά πουλόβερ ή πλέξτε τις δικές σας μάλλινες θήκες. Είναι μια πολύ πρωτότυπη ιδέα που θα σας κοστίσει πολύ λίγα χρήματα και θα προσφέρει στον χώρο σας τη ζεστασιά που χρειάζεται.

 

Ξύλινα τελάρα Ένα ξύλινο τελάρο όπως αυτό της φωτογραφίας θα ενσωματώσει το φυσικό υλικό του ξύλου στον χώρο σας. Το ξύλο είναι το κατεξοχήν υλικό του χειμώνα. Βάλτε μέσα μερικά μαξιλάρια και μια κουβέρτα και τοποθετήστε το δίπλα στον καναπέ του καθιστικού σας για να δημιουργήσετε μια υπέροχη και ζεστή ατμόσφαιρα.

Διακοσμητικός δίσκος Προμηθευτείτε έναν μεταλλικό διακοσμητικό δίσκο και διακοσμήστε τον με βάζα με κεριά, κουκουνάρια και κλαδιά. Είναι εύκολο, οικονομικό και θα δώσει έναν πολύ ζεστό χειμερινό τόνο στην ατμόσφαιρα του σπιτιού σας.

Διακοσμητική σκάλα Μια απλή διακοσμητική σκάλα που ακουμπάει στον τοίχο μπορεί να δημιουργήσει μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα. Προτιμήστε το ξύλο ως υλικό και επενδύστε τη με διακοσμητικά φωτάκια που θα δώσουν στον χώρο τον ιδανικό φωτισμό για τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Μάλλινες θήκες μαξιλαριών Το μαλλί είναι από τα υλικά που φέρνουν στο εσωτερικό του σπιτιού ιδιαίτερη ζεστασιά. Ενσωματώστε την μάλλινη υφή στη διακόσμησή σας με μερικές θήκες μέσα στις οποίες θα βάλετε τα μαξιλάρια σας και θα τα τοποθετήσετε πάνω στον καναπέ σας.

Πλεκτά έπιπλα και καλάθια Ένα μικρό πλεκτό έπιπλο για να βάζετε τα ξύλα για το τζάκι και μερικά περιοδικά ή ένα πλεκτό καλάθι που θα φιλοξενήσει μια ζεστή κουβέρτα είναι ιδανικά για να ανανεώσετε την διακόσμηση του σπιτιού σας, να φέρετε στο σπίτι σας νέες υφές και να ζεστάνετε τον χώρο.

Βελούδινο τραπεζομάντηλο Το βελούδο αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις αυτής της σεζόν. Βάλτε ένα βελούδινο τραπεζομάντηλο στην τραπεζαρία σας και ολοκληρώστε τη διακοσμητική σύνθεση με μερικά κεριά, σύμφωνα με το spirossoulis.gr.

Προτιμήστε σκούρα πράσινα, μπλε και γκρι και φυσικά… το κόκκινο που παραπέμπει στην επερχόμενη γιορτή των Χριστουγέννων!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ