George Clooney επί προσωπικού: «Έχουμε νταντά 4 φορές την εβδομάδα - βάζω πλυντήριο & βοηθάω την Amal»

Γιατί  απέρριψε 35 εκατομμύρια δολάρια για μας ημέρας δουλειά;

Ο George Clooney αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι απέρριψε 35 εκατομμύρια δολάρια για μας ημέρας δουλειά, αφού «δεν άξιζε τον κόπο» ενώ ακόμα είπε ότι βοηθάει την σύζυγό του Amal με τις δουλειές του σπιτιού, αν και τέσσερις φορές την εβδομάδα έχουν νταντά για τα 4χρονα δίδυμα παιδιά τους Alexander και Ella.

Ειδικόυτερα μιλώντας στον Guardian ο ο ηθοποιός του Χόλιγουντ είπε ότι η πρόταση ήταν να πρωταγωνιστήσει σε διαφήμιση αεροπορικής εταιρείας - αλλά αφού το συζήτησε με τη σύζυγό του, αρνήθηκε τελικά την πρόταση.

«Λοιπόν, ναι. Μου πρόσφεραν 35 εκατομμύρια δολάρια για δουλειά μιας ημέρας, για διαφημιστικό μιας αεροπορικής εταιρείας. Αλλά το συζήτησα με την Amal και αποφασίσαμε ότι δεν αξίζει» απάντησε ο Clooney στο αν σκέφτεται ποτέ «έχω αρκετά χρήματα τώρα;». «Σχετιζόταν με μια χώρα που, παρότι είναι σύμμαχος, είναι αμφισβητήσιμη κάποιες φορές, οπότε σκέφτηκα “Αν μου στερεί ένα λεπτό ύπνου, δεν αξίζει”» πρόσθεσε.

EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Να σημειωθεί ότι πέρα από μια πολή επιτυχημένη καριέρα ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός ήταν συνιδρυτής του brand τεκίλας Casamigos, με την εταιρεία να πωλείται για 1 δισεκατομμύριο δολάρια πριν από τέσσερα χρόνια.

Για τα δίδυμα παιδιά που έχει αποκτήσει με την Amal Clooney είπε ότι: «Είναι τόσο διαφορετικά, σαν τη μέρα με τη νύχτα. Ο Alexander λατρεύει να γελά, η Ella είναι πολύ σοβαρή, πάντα σιγουρεύεται ότι όλοι παίζουν με τους κανόνες. Γεννήθηκαν πραγματικά με τις προσωπικότητές τους».

 «Δεν έχουμε, επειδή είναι τόσο σημαντικό για την Amal (να ασχολείται). Έχουμε μία νταντά τέσσερις ημέρες την εβδομάδα και τον υπόλοιπο καιρό είμαστε απλά εμείς. Κατά τη διάρκεια του lockdown ήμασταν μόνο εμείς, για έναν ολόκληρο χρόνο. Ένιωσα σαν τη μητέρα μου το 1964, έπλενα τα πιάτα και έβαζα έξι πλυντήρια την ημέρα» είπε ακόμα ερωτώμενος αν έχουν έναν «στρατό από νταντάδες».

EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Είναι αλήθεια, έβγαινα για αρκετό καιρό. Αλλά είναι τόσο εντυπωσιακό άτομο. Είναι όμορφη, έξυπνη, αστεία και ερωτευτήκαμε αμέσως και παντρευτήκαμε έπειτα από έξι μήνες. Και τώρα περνάμε τόσο υπέροχα» πρόσθεσε εππίσης για την σύζυγό του.

«Το συζητήσαμε από την αρχή και είπαμε “Οι ζωές τους θα είναι ασυνήθιστες, ας μην το αρνηθούμε. Οπότε, ας τους δώσουμε ένα προβάδισμα χαρίζοντάς τους φυσιολογικά ονόματα» ανέφερε ακόμα για τα παιδιά και την οικογένειά του.

«Πάντα μου άρεσε μια καλή μάχη (...) Αλλά θα ντρεπόμουν τόσο πολύ αν, για παράδειγμα, σε αυτό το τελευταίο καθεστώς Τραμπ δεν ήμουν ενάντια σε κάποια από τα φριχτά πράγματα που έκανε. Τα παιδιά μου θα μου έλεγαν “έβαζαν παιδιά σε κλουβιά και δεν είπες κάτι;”. Οι αντιδράσεις δεν είναι τίποτα μπροστά στο πόση ντροπή θα ένιωθα» είπε επίσης ο βραβευμένος με Όσκαρ George Clooney, αναφορικά με τις «εκστρατείες» που κάνει για πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα.

«Γενικά, δεν υπάρχουν τόσο πολλοί σπουδαίοι ρόλοι και δεν χρειάζεται να παίζω. Η σύζυγός μου κι εγώ κάναμε αυτή τη συζήτηση όταν έκλεισα τα 60 το καλοκαίρι (...) θέλουμε απλά να σιγουρευτούμε ότι ζούμε τις ζωές μας». Να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός σκηνοθετεί και παίζει φέτος στην ταινία «The Tender Bar». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ